Man nu are legatura una cu alta, poti crede in evolutie si sa crezi in viata de apoi, plus ca ti-am mai spus ca nimeni nu are credinta pentru evolutie, eu nu cred in evolutie cum nu cred in gravitatie, cunosc teoria evolutiei si gravitatia, in stiinta nu exista a crede
Exista evolutionism teist. Biserica Catolica priveste favorabil evolutionismul, la fel protestantismul mainline, iar Bisericile ortodoxe nu sunt nici pentru, nici contra.
Păi cine crede în evoluționism rar crede și în existența de după moarte. Asta e mai mult o chestie de spiritualitate. Plus că biblia e scrisă de oameni, oameni din acea vreme de demult. Poate au avut și ei înțelepciunea lor sau viziunea lor, dar nu înseamnă că au dreptate și că de acum biblia este manualul omenirii. Iar dacă ar fi să ne fi creat cineva, atunci doar o civilizație extraterestră foarte avansată ar fi putut să ne conceapă și să ne plaseze aici, asta ar fi o idee. Oricum după moarte nu știe nimeni cu ce pericole trebuie să ne confruntăm. Plus că dacă e ceva nou pentru noi, habar n-avem ce ne așteaptă.
AnDutZzA020 întreabă:
Iepurijg întreabă:
AlexMaftei2001 întreabă:
AlexMaftei2001 întreabă: