anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Chiar se slabeste cu ciorba de varza? Dati-mi si mie o reteta de ciorba de varza.straight face Si cam cat se slabeste intr-o saptamana excluzand sportul deoarece nu am timp de asa ceva.straight face Multumesc, dau funda.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum prepari supa de varza?
Alegi cateva cepe potrivite, 2 ardei grasi, 1 varza medie sau 2 mai mici, 2 cutii de rosii in bulion, sare si piper dupa gust, 1 cub de knorr, frunza de telina, ardei iute (daca iti place mancarea condimentata)si patrunjel.
Se aseaza toate acestea curatate si taiate intr-o oala cu apa incat sale acopere. Se fierb 10 minute la foc mare dupa care timp de 2 ore lafoc mic. Se consuma apoi cat mai multa. Tine de foame si este destul degustoasa.

Cum se tine dieta?
Dieta este recomandata a se tine timp de 7 zile, la sfarsitul carora, daca nu ai trisat, poti slabi intre 5 si 7 kilograme.
In prima zi, pe langa supa de varza, mai ai voie sa mananci fructe catde multe doresti si sa bei foarte multa apa plata.
A doua zi combini supa de varza cu legume si apa plata, dar ai grija saeviti legumele precum fasolea, mazarea, cartoful si porumbul.
A treia zi ai voie atat fructe cat si legume. Si bineintels multa supasi apa.
A patra zi mananci 3 banane si supa. Nu uita de apa.
A cincea zi poti servi 800 de grame de carne de vita sau pui cu supa simulta, multa apa.
In cea de sasea zi poti manca orez fiert pe langa supa cu care te-aiobisnuit deja.
In ce-a de-a saptea zi si ultima de altfel poti manca peste pe gratarsi multa supa.

Daca simti ca pierzi prea mult din greutate in primele zile, intrerupedieta pentru 2 zile si apoi ia-o de la capat.
Este bine sa nu tii aceasta dieta mai mult de o saptamana. Daca vreitotusi sa pierzi mai mult de 7 kilograme, poti face o pauza de o saptamanadupa care sa o iei de la capat.

| akadel_2193 a răspuns:

O varza rasa sau tocata
2 cepe mari, tocate
o conserva de rosii in bulion
2 ardei grasi
4 radacini de telina
1-2 cuburi de vegeta
piper negru
ierburi proaspete(marar, patrunjel) tocate
6 morcovi feliati
250 g fasole verde
Mod de preparare
Se pun toate legumele intr-o oala mare si se acopera cu apa. Cand incep sa fiarba se adauga vegeta si se continua fierberea la foc mic, timp de 10 minute. Se adauga piperul si ierburile tocate la urma.

CUM MANCATI:
Prima zi - Mancati numai fructe si cat de multa supa doriti. Este permis doar ceaiul neindulcit, cafeaua neagra, sucul de afine si apa.
Ziua a doua - Mancati legume crude sau fierte (evitati mazarea, orumbul si fasolea uscata). La cina puteti manca un cartof mare copt, cu unt si supa de varza. Nu mancati fructe!
Ziua a treia - Puteti consuma fructe, legume si supa, dar fara cartoful copt.
Ziua a patra - Opt banane, lapte fara caimac si cat mai multa supa. In aceasta zi aveti nevoie de carbohidratii din lapte si banane, ca si de caloriile acestora.
Ziua a cincea - Fierbeti 300-500 g de carne de vita (pui sau peste) in sucul de la 6 rosii proaspete. Incercati sa beti 6-8 pahare de apa si mancati supa.
Ziua a sasea - 2-3 fripturi de vita, cu salata sau legume proaspete (fara cartofi) si supa cel putin o data.
Ziua a saptea - Orez fiert, legume proaspete si suc de fructe neindulcit cat doriti - si supa cel putin odata.

| ioana_9377 a răspuns:

Nu incerca cu supa de varza...Incerca cu ceai verde...