| UtilizatorTotiPentruUnu a întrebat:

Cica trebuie altfel fakute cr pe imvu cu invitatie
cum? cine imi zice funda!love struck +vot

Răspuns Câştigător
| TheRock17 a răspuns:

Bunaaa.it pot spune eu.

Intra pe www.imvu.com si intra in contul tau.Dai la imvu in caseta unde scrie "Earn Credits" [sau ceva de genul]. Apoi o sa.ti apara o pagina cu mai multe posibilitati de a face credits. Daca vrei sa faci credits prin invitatie dai acolo unde scrie "Refer a Friends-Invite and refer people".Dai clik acolo.O sa.ti apara o pagina in care o sa ai 3 dreptunghiuri si in fiecare scrie cate ceva.Tu trebuie sa dai clik pe al treilea adica "Inite by email". Dupa ce dai clik acolo o sa.ti apara o alta pagina cu niste casete unde trebuie sa completezi tu ceva adica la prima casuta scrii emailul tau si la a doua numele unui prieten sau ma rog, niste litere la nimereala.O sa primesti un mail de la imvu.Cand deschizi mailul o sa.ti apara o chestie cu Yes/No. Du dai clik pe yes si o sa-ti apara pagina de facut cont.Acolo scrii un username si inchezi apoi acea pagina si dai iar yes iar apoi scrii acelasi username si tot ce mai trebuie. Dupa ce iti faci cont rogi pe cineva sa iti intre pe acel cont si sa.ti dea 5 chaturi.La fiecare 5 chaturi primesti 1500 de credits. Contul de credits poate fi folosit doar o singura data!

Fundita te rog.:o3

1 răspuns:
| DYsSsA a răspuns:

-Dai free credits- refer a friend
-acolo pui id`ul tau cu care ai facut contul in ambele casute unde scrie " id`ul tau, id`ul prietenului"
- o sa primesti un mail- apasa pe al-da "yes"-fa un cont (poti pune orice id. ex: iujbh. evtvv@yahoo.com)
- intrii pe contul tau obisnuit-pui pe cineva sa intre pe contul facut-cel de pe contul facut trebuie sa iti dea 5 chaturi (o te aiba deja la prieteni pentru ca i`ai dat invitatia aia)
-si ai primit banii.(Ai grija- cate odata nu merge).
Sper ca te-am ajutat.happy