| boooooring a întrebat:

Cine a trecut prin asa ceva si poate sa ma ajute happy? Este o fata care o plac si ea ma place (dar nu suntem impreuna, desi as vrea), iar eu am vrut sa vad daca o intereseaza de mine. Am fost la o alta fata am tinut'o de mana ne-am sarutat, iar prima fata care imi place de ea a vazut totul si s-a suparat foarte tare, aproape ca ii venea sa planga si nu mai vroia sa vorbim nimic. Cum fac sa o recastig? FundA :X:X:*:*

Răspuns Câştigător
| Jadis a răspuns:

Doamne, tu esti prost? Scuze ca iti zic. Nu trebuia sa faci asta deloc. Sti ce inseamna asta? Ca nu o iubesti cu adevarat si au facut si doua lucruri gresite: Fata pe care ai sarutat-o ai ranut-o pentru ca te-ai folosit de ea. Fara cu care vrei sa fii te vede in ochii ei ca un nemernic. O fata nu se testeaza. Nu o iubesti cu adevarat. Daca tu chiar o iubesti spune-i de ce ai facut asta, poate va intelege. Priveste partea plina a paharului..., macar sti ca o intereseaza de tine.

4 răspunsuri:
| Sinedd a răspuns:

Probabil esti un golan care vrea sa aiba toate fetele la picioare, ai grija!
Daca o iubeai atat de mult nu faceai acest lucru, atat am avut de zis!
Si uite de ce te-am facut golan, ca ai scris sa o recastigi...deci!

| bianka93 a răspuns:

Pai vb ca ea.si spune-i ca nu a fost nimic intre tine si fata accea. spune-i ca a fost o chestie de skurta durata, spune-i ca pe ea o iubesti dar nu stiai cum sa ii demonstrezi acest lucruhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorbeste cu eawinking
explica-i. si sa speram ca va intelege
sinceritatea va rezova totul happy

| BUFU_7128 a răspuns:

Ai putea sa ii spui adevaru*nu cel ca ai incercat sa o testezi), ca pe ea o iubesti, ca tii la ea, chestii in genu. sper ca am ajutathappy