Viata dupa moarte exista din totdeauna
Nu sunt un religios 100% dar am citit si eu cate ceva si m-am documentat sa aflu misterul.
Exista viata dupa moarte doar ca e mult mai diferita si ea depinde de viata pe care o ai aici, pe pamant!
Adeptii lui Dumnezeu inteleg foarte bine asta.
Eu cred,sincer. Poate pare ceva ciudat si tampit,dar eu mereu am crezut ca atunci cand murim,instantaneu asa`zisa viitoare mama din alta viata ramane gravida si uite asa ne tot nastem fara sa ne aducem aminte de trecut. Evident,eu cred ca aspectul difera dar sufletul e mereu acelasi si felul de a fi,tot tacamul. Ciudat nu? Asa zic unii, dar daca nu exista viata dupa moarte, unde mergem? Nu cred in D`zeu sau diavol deci nu zic ca mergem la vreunul. Unde e satana cand cineva e cel mai fericit de pe planeta si unde e D`zeu cand un copil se naste cu malformatii desi mama a respectat regulile sarcinilor (ce vina are)?
Eu nu prea cred nici in reincarnari si nici in tot ceea ce tine de viata de dupa moarte. e doar Rai si Iad. mori, si apoi sufletul se va duce unde ii e locul. ori in cer[daca a fost sincer si bun in viata] ori in adancul pamantului[daca a trait doar sa raneasca].
Eu unul cred n viata dupa moarte.Cred foarte mult si in reincarnare.Am unele intrebari care sunt mistere despre reincarnare dar incet incep sa le descopar.Deci da 100%
Eu cred, si am motive intemeiate pentru asta. In plus, cine crede in Hristos, trebuie sa creada si in viata de dupa moarte, nu-i asa? Hristos a murit si a inviat ca sa ne aduca pe noi de la moarte la viata, nu? Si lista poate continua.In plus, unii oameni mi-au povestit multe experiente de-ale lor care m-au pus pe ganduri in ceea ce priveste viata dupa moarte.Eu nu cred in raiul si iadul prezentat in carti, ci cred ca cu totii vom invia, si vom fi rasplatiti pe masura faptelor. Eu cred ca atat raiul cat si... sunt aici, pe pamant. Sper ca ma intelegi! Te pup si numai bine! >
Eu chiar cred in viata dupa moarte... Deoarece totul este posibil! Orice se poate intampla,de exemplu,peste cateva secunde poti sa mori, iar apoi sa reinvii, dar printr-un spirit.Acum depinde si de parerea ta..., Bafta!
LiaPaula10 întreabă: