Bună Eu sunt la Pedagogic în clasa a 9-a. Deci uniforma. Teoretic este pantalon negru, camasa alba/albastra/crem/roz pal si culori deschise in general si sacou negru. Practic aproape nimeni nu vine in uniforma. Deci nu sunt stricti. Eu mă duc cu blugi si asa mai departe si asa vin majoritatea. Nu este greu deloc. Și eu mă așteptam să fie greu dar din contră este foarte simplu, foarte frumos și pur și simplu încă din primele zile simți că faci parte dintr-o familie. Majoritatea profesorilor sunt foarte de treabă și eu cel puțin mă simt bine la fiecare oră și glumesc și așa mai departe. Avem laborator de chimie, de fizică, de biologie. Sala de sport e uriașă. Și mă rog e foarte frumos. Sper să te ajut. Și în legătură cu LMK am prieteni acolo care se plâng zilnic de teme și învățat. La peda nu e așa. Și Cuza cred că e destul de comunist nu știu sigur. Fundiță?
Uniforma consta in camasa/bluza alba/bleu(de preferat alba), sacou sau vesta neagra, fusta/pantaloni(pot fi si blugi)negri(la liceul pedagogic). Atata timp cat inveti si incerci sa retii logic(asta presupune si atentie in clasa), atata timp cat nu sunt multe absente(datorita carora pierzi anumite notiuni), nu e greu. Unii profesori sunt mai indulgenti, altii mai exigenti, dar nu se exagereaza nici cu indulgenta, nici cu exigenta.