Da, te inteleg si stiu despre ce vorbesti.
Cred ca exista societati secrete mii si mii si una singura care se vrea Noua Ordine Mondiala.
Te manipuleaza prin cine stie ce mici detalii dar care la prima vedere sunt bune pentru tine si distractive.
Sunt mii de mini-documentare pe youtube despre asta, uita-te desi cred ca le-ai vazut. Mereu afli ceva nou. Se spun atatea despre Iluminatti ..acum am auzit cum ca in viitorul apropiat se vor inventa televizoare in care sa se puna mini-camere de filmat si microfoane sa te auda ce vorbesti in casa si ce pareri iti dai despre lume si politica. Orice e posibil sa stii. Numai ca trebuie sa cascam bine ochii la ce ni se pune pe tava si la ce apare nou.
Nu stiu daca sunt cei mai multi in tema cu chestia cu melodiile ascultate invers prin care sunt trimise mesaje subliminale josnice.
Sunt multe video, mai ales de la Beyonce, Rihanna, Jay-Z ..rapperi, Bruno Mars ..si cate si mai cate. Le asculti invers si poti auzi mesaje despre Diavol. Eu nu am crezut asa ceva cand mi-a aratat sora mea. Am zis ca sunt modificate cumva intr-un program dar nu, nu sunt. Colega ei a ascultat live acasa la prietenul ei cand acesta i-a pus o melodie invers, iti trebuie nu stiu ce aparat pentru asta. Crede-ma ca de cand am aflat josnicia asta nu ma mai interesat astfel de artisti, nu mai simt nevoia sa-i ascult. Mi se face sila si mila de ei si de felul in care au ales sa-si vanda sufletele si viata pentru faima, bani si maretie.Mai ales semnele pe care le fac toti in videoclipuri, piramida si coregrafia, nu mi-a venit sa cred. Acolo iti sunt explicate in detaliu si pe parti toate.
De atunci ma simt cu mintea limpede, clara, deschisa si cu sufletul mai puternic in mine.
Sa ne pastram traiectoria noastra si credintele noastre oricum ar fi ele, daca simtim ca sunt adevarate pentru noi si ne fac sa ne simtim impliniti atunci le pastram.
Stii? ei pot face cu lumea si Pamantul tot ce vor dar niciodata nu ne vor putea inlantui sufletele
Ma bucur ca ai intrebat asta pentru ca nu e de neglijat si lumea care te considera nebun pentru a crede asta si a lua asta in calcul nu o lua in seama. Isi vor da toti seama mai devreme sau mai tarziu despre tot si singuri
Foarte frumos raspunsul! Am realizat de cativa ani chiar, chestia cu ascultatul invers nu am auzit, dar chiar este interesant.Multa lume nu realizeaza chestia asta si se vor trezi cand numai isi dau seama de nimic.Iluminati nu se stie daca chiar daca mai exista dar Masoni cu siguranta sunt poate ca si Iluminati mai exista dar nu se stie.Eu cred ca au o tehnologie atat de avansata incat cu totii suntem urmariti acum asteptam sa vedem ce se va intampla pe viitor.Si mai era aceea chestie cu cipurile plantate sunt curios daca chiar va fi adevarat. Timpul o sa le rezolve pe toate.Documentez de ceva timp chestiile cu iluminati si masoneria si am vazut o mica parte in documentare despre tehnologie puterea manipularii etc O seara buna!
Ce legatura are demisia Papei cu Gangnam Style si Harlem Shake? Sa stii ca toata lumea este manipulata.Nu doar o treime.Se intampla asta de mii de ani.Ti-ai dat seama cam tarziu.
Stiu de ceva ani asta Intodeauna cineva este superiot noua vietuitoarelor
Sunt detalii pe care nu le luam in seama; toata treaba e ca cat mai multa lume, oameni sa fie adeptii si fanii unui artist pentru ca ei prin asta manipuleaza; cand esti fan inrait, te imbraci la fel ca si artistul, nu conteaza ca el e un betiv, drogat, criminal etc...ii adopti comportamentele pentru ca asa crezi tu ca e "cool" dar nu e. Unii incep a se droga doar pentru ca asa face artistul preferat. Nu e de gluma si ar fi bine sa luam in calcul toate astea..sa nu traim cu ochii inchisi in ignoranta, nu e totul asa cum pare; un lucru frumos nu-l poti simti ca fiin frumos si venind cu ganduri bune decat duipa ce il analizezi si decizi tu ca e bun pentru tine. Tu si doar tu te cunosti.
Pe mine cu nimic dar ma uit la majoritatea lumii si imi dau seama dupa ei Iar eu cand ma uit la aceste videoclipuri simt ceva terifiant ma ingrozeste
Stiu asta, dar aceste videoclipuri au anumite miscari (simboluri) ciudate eu cand le vad simt o forta negativa sau e doar imaginatia mea?
Da, au simboluri cu incarcatura ale masonilor de mii de ani, au coregrafia care trateaza tot niste simboluri.
Stiu ce spui, la fel simt cand le ascult si-mi vin in minte toate cuvintele ingrozitoare pe care le mascheaza versuri foarte delicate in aparenta si frumoase, dar nu sunt deloc asa... ceea ce ascund e mai mult decat. terifiant cum ai spus si tu.
Nu e imaginatie
Stiu ar fi prea frumos sa fie adevarat la exterior par frumoase dar in interior e fix opusul sunt versuri atat de normale si frumoase dar toate acestea inseamna un anume simbol.Dar foarte putina lume isi da seama despre ce e vorba parca ar fi orbi sau manipulati
Stiu
Si eu ma documentez despre tot ce inseama asta, dar e frustrant ca nu putem face multe impotriva lor singuri, trebuie sa fim uniti, dar cu cine? nu toata lumea se centreaza pe asta ...si nu te cred cand le spui ..pacat
Beyonce si Gaga sunt cap de lista.a, si sa nu uitam de Rihanna draga de ea...
http://www.youtube.com/watch?v=HJKd4jD1JDE
Uite ceva;) si de aici poti face o calatorie prin versurile si melodiile backwards :) nu va fi prea placuta si prea placut ce vei auzi.dar e real si as vrea sa creada toata lumea.
Si despre cip.da, si el e real ..deja in USA s-au implantat la o parte din populatie. Cea mai mare problema e ca ti-l implanteaza fara sa ai idee, de ex. cand mergi la medic, se poate prin vaccin sau la operatii;) eu m-am jurat ca nu accept asa ceva nici torturata dar uite ca fara sa stii ti-l pun. vom vedea ce va fi
Ai grija de tine si nu crede tot ce vezi doar ce simti si atat si anuleaza efectul de "turma" :)
Te pup
Acum am vazut acest videoclip, foarte terifiant, si cred ca sunt in mai multe videoclipuri chestiile astea dar nu ne dam seama de tot... Majoritatea lumii zice ca numai exista illuminati dar nu se stie inca oricum nu exista illuminati exista masoni... tot pe acolo se ajunge
Daca folosesti messengerul imi poti lasa un id sa mai vorbim sau skype multumesc o zi buna!
Lumea a fost manipulata de la inceputurile ei si va mai fi manipulata pana la sfarsit. Daca manipularea da gres, lumea este fortata dar chestiile astea sunt deja stiute.
Nelamurirea mea este urmatoarea: de unde stii tu ca e mana masonilor? oare e posibil sa fii manipulat sa crezi ca ei sunt de vina? si cu ce este adevarul tau mai pur decat al celorlalti?
Ma,lovendalienilor,daca noile ordini mondiale (ca-s asa multe si alamvicate,de te doare capul) ar vrea sa va controleze,nu s-ar mai obosi cu tot felul de chichite,v-ar baga direct la ocna ca pe niste caini.
Da,sunt constient ca masele sunt vrute proaste,pentru ca astfel,devin masa de manevra, implicit, oite, da' am citit si eu baliverna aia cum ca Harlem Shake e responsabila de "zombificarea" lumii ordonata de NWO, dar hai s-o spunem p-aia serioasa.Hai sa recunoastem o aberatie cand o citim/vedem!
Daca NWO chiar ar vrea ce spun unii pokemonii c-ar vrea,ar face-o, fara sa construiasca si sa teasa niste intrigi, niste programe in mai multe pasi, ar face-o stil coup d'etat, peste noapte.Manipularea e in tot si in toate, ca-ti vine sau nu sa crezi.Intr-un fel,toti suntem supusi manipularii,deoarece avem creier.Dac-ai fi o leguma si ai sta in jungla amazoniana,de exemplu,poate atunci n-ai fi supus manipularii.Dar orice se spune,orice faci,tu,ca individ,poate fi considerat ca o actiune venita pe o filiera a unei manipulari.
QED
Pana una alta,noi suntem responsabili sa fim sceptici si sa ne indoim,fara s-o dam in paranoie,sa alegem calitatea si ceea ce face placere mintii si nu ochiului si sa ne mai detoxifiem de masoni,ordine,rozicrucieni,rituri scotieni,skulls and bones,loje,simboluri, horusi, pocusi, hocusi si sa ne intoarcem la senitatea unei vieti in care se nu vedem mana masonilor in absolut orice detaliu din lumea in care traim.Da' na, eu sunt manipulat si nu stiu ce vorbesc!
Balan_Balanvladut_1989 întreabă: