Incearca sa faci un efort la radeon 7770, daca poti. daca nu, ramai la 7750, e si ea foarte buna. Auma, in jocuri gen battlefield 3, crysis2, placa video o sa mearga fara probleme, d ar proceosrul te va limita usor.
Am AMD Athlon II X2 4400e 2.7 GHZ, 7GB RAM, HDD - 160 GB, Sursa DeLux 500w. Daca iau HD 7750 merge Battlefield 3, Crysis 2 si Just Cause 2 la detalii mari(high)? Battlefield il pot juca si la medium, dar sa fie la 1280x1028. Merita banii pe care o sa ii dau pe acea placa, se vede vreo diferenta? Eu am o placa incorporata pe placa de baza Gigabyte si aproximativ dintre jocuri (2007-2012) se misca greu (au lag), cam 5-17 FPS!
Pai daca se merita, sicner ti-as zice sa faci efortul pana la radeon 7770, daca poti, daca nu, ramai la 7750. Orice ai alege, placa se va descurca foarte bine, procesorul va ramane in urma, deci vei fi limitat mult de procesor.
Cat la % ma v-a limita procesorul? Voi avea lag mare? O sa am 30-40 FPS?
Pfff, te va limita destul de serios, pana la 50%, in jocul battlefield 3 spre exemplu.
O sa fie lag?
O sa fie usor, de la rocesor. Dar este va fi incomparabila diferenta intre integrata si dedicata asta. Sfat:cumpara, oricare din cele doua.
Deci daca joc Battlefield la high o sa pot pune si eu tinta corect, si sa nu se simta lagul nu? In jur de cati FPS o sa am? Daca iau Amd Athlon II X3 450 o sa mearga bine atunci? Acel procesor ma va mai limita?
X3 450 nu te va mai limita, ba chiar ca te va limita placa video atunci
Dar cu amd athlon ii x2 4400e in jur de cati FPS o sa scot?
Hai pe mess : cryz_kontakt22.
Fps variaza si in funtie d eprocesor, cum ziceam
Dami add te rog la id yahoo; cryz_kontakt22.
Dami tu id-ul tau ca ti-am dat accept dar nu stiu care esti.
Pai cu Amd athlon ii x2 4400e cam cati fps o sa scot? Yahoo Messenger am niste probleme si nu merge!
Incearca sa faci un efort la radeon 7770, daca poti. daca nu, ramai la 7750, e si ea foarte buna. Auma, in jocuri gen battlefield 3, crysis2, placa video o sa mearga fara probleme, d ar proceosrul te va limita usor.
anonim_4396 întreabă: