Le fac chiar cei de la Google, plimbandu-se cu masini inscriptionate pe strazi, masini care au deasupra niste camere care iau instantanee la 360 de grade, instantanee care ulterior sunt prelucrate, filtrate si blurate si abia apoi incarcate online. Daca verifici, propria masina a familiei ajunsa pe internet va avea numerele blurate, la fel fetele oamenilor, firmele si orice altceva le-ar putea cauza probleme legale celor de la Google.
Am prins aceasta masina in urma cu multi ani pe litoral si fiind pusi pe distractie un prieten a iesit prin turela masinii pozand in ipostaze comice. Am asteptat un an sa actualizeze street view-ul, ca in final sa realizam ca au acoperit complet masina noastra in acele poze (au suprapus imaginea asfaltului peste locul unde ne aflam noi), doar in cateva mai aparand un fragment de antena, care le-a scapat la editare.
Fotografiile de pe Google Earth sunt facute din satelit, iar mai nou si din avion sau din drone, la mica inaltime.
Angajații de la Google cu camere speciale 360montat pe mașini. Și ce dacă mașina ta a fost filmata?
Buna.Mai bine zis ce, nu cine. Este o masina cea care le face.https://kstatic.googleusercontent.com/......08be4b5ea2
Plus, stai linistita ca placutele cu numerele de inmatriculare sunt blurate, deci nu va sti nimeni ca e masina voastra.
"Tocmai am văzut că propria mașină a familiei a ajuns pe Internet."
Și ce-i cu asta? Absolut toate mașinile care se nimeresc pe stradă în momentul în care trece mașina Google "ajung pe internet". Cu ce te afectează asta?
stefanst2312 întreabă: