anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine imi creeaza un videoclip contra cost?
-videoclipul va trebui sa prezinte un site de comert online
-videoclipul va trebui sa arate cat de cat profesional.
-creatorul videoclipului va trebui sa fie creativ
-videoclipul va trebui sa aiba intre 3-5 minute maxim
Dupa creearea videoclipului voi onora intelegerea dintre noi si il voi adauga pe Youtube, asa ca creatorul va trebui sa-si anuleze orice drept de autor asupra lui.
Va rog nu ma contactati daca nu aveti idee despre ce este vorba. Chiar daca ar fi ceva de genul slideshow, repet trebuie sa arate profesional.
Va multumesc, astept raspuns.

11 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Dreptul de autor ramane a autorului si descendentilor lui, timp de 50 ani dupa decesul autorului.
Este un drept legiferat international.
Tu poti cumpara drept de unicitate la difuzare, dar autorul va trebui sa mentionezi in permanenta.

Sunt dispus sa discut despre realizarea unui asemenea clip.
Daca oferta este serioasa, contacteaza-ma in pm.

| cristi202 a răspuns:

Cred ca glumesti. Ca cineva sa renunte cu totul la drepturile sale de autor in cazul unui clip "cit de cit profesional", te costa enorm, te costa destul de mult realizarea clipului, daca mai vrei si drepturile de autor, trebuie sa dispui de o suma frumusica. Spune o suma, si poate ma bag.

| NAT0 a răspuns:

De unde știm că nu ești țepar, hă?
Dai primul?
Cât dai? Hă?
Prin ce dai banii?

| WxRo a răspuns:

In general se plateste 50 % inainte.se face un demo cu watermark. apoi se lucreaza la varianta finala ( cu watermark ) si se da produsul dupa plata totala a lui.

Insa sunt curios despre ce drept de autor vb tu in Romania? unde te duci sa renunti la dreptul de autor? unde te duci sa inscrii ceva cu drepturi de autor? sunt tare curios...

| cristi202 a răspuns (pentru WxRo):

Cred ca vrea sa zica ca, dupa ce ai creat clipul, si fiind cit de cit profesional, poti sa uiti ca tu l-ai creat, toate laudele pentru reusita lui primindu-le el. Iar daca il posteaza pe Youtube si clipul chiar e reusit, poate sa faca bani pe munca ta, toata lumea crezind ca el l-a creat, astfel ca, costul drepturilor de autor poate sa depaseasca, functie de cit de reusit e clipul, pretul clipului insasi. Si atunci e vorba de o chestie destul de sensibila aici.
Cred ca apeleaza la noi pentru ca preturile sunt destul de piperate in cazul asta, si nu isi permite sa gaseasca pe cineva sa ii faca, de exemplu pe freelancer.com, poti lansa un asemenea proiect, si sa alegi pe cine sa iti faca, dar se gindeste ca cineva va face ceva mai ieftin pentru el aici. Intr-un fel, e destept ca apeleaza la asta, in alt fel, cine ii face pe bani putini, e prost happy.

| WxRo a răspuns (pentru cristi202):

Un clip "profesional" implicata AE+Premiere+Audio+++++...
Nu-i face nimeni asa ceva pe 100 euro.

| florinache2017 a răspuns (pentru WxRo):

WxRo ai perfecta dreptate.
Am sa platesc 50 % inainte ca este normal, renunt la drepturile de autor deorece fiind prezentarea site-ului meu eu am de castigat, il puteti incarca unde doriti, automat ca nu m-ar interesa chestii ca adsense pe Youtube... eu mai stiu.

| florinache2017 a răspuns (pentru cristi202):

Pentru cristi202.
Iti multumesc pentru critica si pentru sfatul pe care l-ai dat.
Chiar nu am idee cat ar costa un asemenea videoclip, nu vreau sa ma laud ca eu l-am creeat. Fiind prezentarea site-ului meu nu as vrea ca o data uploadat pe Youtube, sau mai stiu eu unde sa ma trezesc cu el blocat din cauza drepturilor de autor. Dar totusi m-am gandit si renunt la chestia asta si renunt. In privinta banilor, da ai dreptate caut cat mai ieftin (concurenta este mare). Sunt liber sa fac asta nu? Nu am apelat aici neaparat ca vreau ceva ieftin, ci pentru ca nu am idee unde as putea gasi pe cineva care sa faca asta. Am cautat pe google si nimic. Si cat ar putea sa coste un video stil slideshow frate? L-as putea creea eu daca mi-as bate capul, insa caut pe cineva mai creeativ. Ofer in jur de 100 de euro, avans 50%.
Referitor la ce a raspuns mai sus NATO: -In primul rand invata sa fi respectuos "hă".
Acum apelez si la seriozitatea oamenilor, cum altii se intreaba: eu daca as tepui, la randul meu si eu as fi putut fi tepuit nu? Asta este, va fi riscul meu. Insa nu cred ca este corect, produsul dupa care plata nu?
Oricum va multumesc pentru raspunsuri, sper sa gasesc pe cineva.
Cu stima pentru toti cei care imi raspund la intrebare.

| cristi202 a răspuns (pentru florinache2017):

Hai sa zicem ca 100 de euro pentru un clip cu slideshow ar fi OK, dar ce faci cu drepturile de autor? Si ele costa ceva...
Cit despre chestia ca cauti ceva ieftin, am zis deja, esti destept ca cauti aici. happy Cit despre critici, prefer sa ii spun omului in fata, deict sa il perii si sa il vorbesc de rau pe la spate.

| cristi202 a răspuns (pentru florinache2017):

Hai sa zicem ca 100 de euro pentru un clip cu slideshow ar fi OK, dar ce faci cu drepturile de autor? Si ele costa ceva...
Cit despre chestia ca cauti ceva ieftin, am zis deja, esti destept ca cauti aici. happy Cit despre critici, prefer sa ii spun omului in fata, decat sa il perii si sa il vorbesc de rau pe la spate.

| anonim_4396 explică (pentru cristi202):

Fa-mi un slid frumos pe 100 de para, si itin promit ca vei avea de castigat mult mai mult pe parcurs. www.mero.info. stiu ca poti