Vezi tu, nu pot sa te uit, fiindca te iubesc prea mult, insa tie ti-e usor. mie insa imi vine sa mor
Intr-o zi ne-am intalnit, si ne-am placut si ne-am iubit, lumea parca a innebunit, si intr-o zi ne-am despartit
Sick of crying, tired of trying, yes i’m smiling but inside i’m dieing
Adevarul n-are pret, de-aia n-ai de-ales si-mi vinzi minciuni
Te plimbi mereu prin mintea mea, poate de`aia ma port ciudat
Sa stii ca te iubesc din suflet, oare
Dumnezeu mi te-a trimis in fata?
Cum te porti, cum arati si cum razi tu la mine
Zambetul tau imi da fiori si asta o stii bine
Si cand te lauzi, sa te lauzi doar cu mine
There's always that one person, that will always have your heart
Orice drum parcurs, e mai frumos in doi
La poarta sufletului meu nu mai incearca numeni sa mai bata, caci cheia ai luat-o si usa-i incuiata!
N`am iubit p nimeni cu atata dor. si de-a fost ceva. a fost trecator.
As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat te iubesc
I'll be right beside you, every step you're takin'
Nu sunt cum sunt cand tu ma vezi, ci sunt cum sunt cand tu ma visezi
Au fost si clipe placute. Impreuna am facut multe. Dar nu stiu ce s-a intamplat. dintr-o data te-ai schimbat.
Cand ai pierdut tot ce ai in afara de iubire, realizezi ca iubirea este singurul lucru de care ai nevoie.
Intamplator, oricine poate iubi
Eu nu pot să te vad cât de des îmi place Eu nu pot să te ţin în braţe pe tot parcursul nopţii. dar adânc în inima mea, te cunosc cu adevarat esti cel care mi place şi nu pot sa te las sa pleci
I wanna be invisible so i could get into your room and leave a note with "I love you". unsigned!
Imi doresc sa fiu invizibila, sa pot sa intru in camera ta si acolo sa iti las un bilet "Pur si simplu TE IUBESC" nesemnat!
Erai pe primul loc odata O vezi? nu e trista, chiar deloc... zambeste suav, are privirea de foc! E o dulce... tii la ea stii bine:. dar ea, deja nu mai vrea sa stie de tine!
A fost caandvaa` un vis frumos…Sa te mai vad nu are rost! Voi suferi sh am sa regret! Dar n`am puterea sa te iert!
De ce nu ai curaj in ochi sa ma privesti? Iti pare atat de rau de ce ai facut! Te doare cand iti spun cat de pervers esti! Dar si pe mine m`a durut! RAU!
Iubirea ta e singurul gand pentru care exist. Nu uita ca pentru tine traiesc. Si sti dc? Doar ca sa te iubesc!
Eu nu te plac, eu te iubesc.Nu te gasesc draguta, te gasesc superba. Tu nu esti in inima mea, tu esti insasi inima mea. Eu nu voi plange dupa tine daca pleci, eu voi muri dupa tine. Tu nu esti in inima mea, tu esti insasi inima mea. Eu nu voi plange dupa tine daca pleci, eu voi muri dupa tine.
De-ai privi adânc în ochii mei Ai vedea ce-nsemni pentru mine Aş renunţa la toate pentru noi Nu pentru iubire Aş vrea să fiu tot ce-ţi doreşti Vreau să fiu tot ce iubeşti Te vreau pe tine.
Am ajuns sa te visez si atunci cand nu dorm!
Si intind mana sa te ating, dar nu ajung esti prea departe
Ce nu pot spune, scriu ce nu pot scrie, arat dar ceea ce nu pot arata e ceea ce stii deja ca te iubesc!
Imi place sa cred ca o sa te mai vad, poate nu azi, poate candva.
Ai locul tau in inima mea si nimeni nu ti-l poate ocupa! :X♥
Cum sa te am? Cand peste tot in jurul meu e doar lumina Iar intunericul sunt eu [:X]
Cine are miinile reci, are inima fierbinte
Pana acum n-am gasit cuvantul care sa exprime ceea ce simt pentru tine si cred ca un astfel de cuvant nu exista. Dar ce conteaza. Tot ce ai adus in viata mea e mai presus de cuvinte.
O sa iti dai seama prea tarziu de schimbarea ei. dar nu te mira! Tu ai facut'o asa. sa fie rece.sa nu'i mai pese.sa isi bage picioru.si sa mearga mai departe indiferent de toate.
TE IUBESC! ciudat cum 2 cuvinte asa de simple, pot ocupa atat de putin spatiu, dar atat de mult in suflet
Don't love a women because she is just beautiful, love she because know be beautiful!
Am mai pierdut o zi din viata mea, nefacand altceva, doar gandindu`ma la tine.
Te iubeam prea mult, poate mai mult decât ai fi avut nevoie, şi nu ştiu dacă o femeie îndrăgostită raţionează vreodată cu creierul.
Cand visul mi te aduce, somnul mi`e mai dulce
Fiecare om iubeste intr-un anumit fel si are nevoie sa fie iubit intr-un anumit fel. pot sa te iubeasca oricat de multi oameni si nu e de ajuns, dar e suficient sa te iubeasca doar unul singur exact asa cum simti tu ca ai nevoie
Iubesti pe cineva atunci cand ai ajuns sa vrei sa-i dai ceea ce ai mai bun si hotarasti sa i te dai pe tine insuti
If i could ever be unseen.
I'll touch you but you wouldn't feel
I'd heal your taughts and moods.
And i will cure your deapest wounds.
Astazi, e doar o alta zi in care ma gandesc la tine
Sunt oameni care te iubesc dar nu stiu s-o arate.
Daca as sti ca acestea ar fi ultimele minute în care te-as vedea, as spune "te iubesc" si nu mi-as asuma, în mod prostesc, gandul că deja stii.
Pentru ca te iubesc prea mult. dar mi-am dat seama de asta prea tarziu!; x
Dai culoare sufletului meu, ma faci sa rad cand imi vine sa plang, oriunde`as fii te port cu mine`n gand.
fundita :X?:*:*:* sper sa ti placa!
• Am sa ma cert cu Dumnezeu sa fiu alaturi de tine!
• Sa nu uti sa te dai la mine!
• Cine iubeste si tace, nici dracu n-are ce-i face!
• Nu te tine sa te indragostesti de mine!
• Iti plac fructele? Incearca-ma! Sunt o piersicuta!
• Sunt un hot si am sa-ti fur inima!
• Conectat la dragoste…Vrei si tu?
• Doua lucruri sunt imposibile: a vedea cu ochii pe Dumnezeu si a povesti dragostea!
• Intamplator…oricine poate iubi!
• Cel care nu a iubit niciodata inseamna ca nu a trait niciodata!
• Nimeni nu poate pune frau indragostilor si sa dea legi!
• Cand iubesti puternic…tot timpul gasesti ceva nou in persoana iubita!
• Credinta face totul posbil! Dragostea face totul usor!
• Cu cat judeci mai mult, cu atat iubesti mai putin!
• Daca vrei sa fii iubit, iubeste!
• Lumina mea, ingroapa-te cu mine si la vara poate incoltim!
• Unii oameni cred ca opusul dragostei este ura, cand de fapt este indiferenta!
• Iubesc o pacoste si tocmai de asta o iubesc!
• Plang si rad si tot pe tine te am in gand!
• In intuneric, tu esti lumina care imi da viata!
• Esti frumos, chipes, dulce ca mierea, dar ma deranjeaza faptul ca nu pot fi langa tine…
• As vrea…sa pot sa-ti spun ce simt…dar n-am curaj ca ma respingi!
• Fii atent la persoana iubita pentru ca intr-o zi vei pierde un diamant cautand pietricele!
• Vei cauta privirea mea in fiecare "el" din viata ta!
• Nu-mi spune ca ma iubesti…decat daca cu adevarat ma iubesti pentru ca s-ar putea sa fac o nebunie si chiar sa cred!
• Sa tii la cineva este usor, dar sa faci pe cineva sa tina la tine este greu!
• Mereu vei cauta la el ceea ce adorai la mine candva!
• Timpul e doar un drum intre noi!
• Dragostea si cacarea cand te apuca nu mai scapi de ele!
• Am ramas doar noi intr-o lume ce ne vorbeste pe amandoi!
• Daca ar fi sa-ti spun cine esti, ti-as spune Univers!
• Si acum ca te am, nu mai cer decat atat: fiecare zi sa fie un nou inceput!
• Nu o sa rup pozele in care ne imbratisam! Caci mi-e dor de fata care o iubeam!
• Vorbim la telefon si iti spune ca sunt bine…Mint! Bine imi este doar cand sunt langa tine!
• Pana atunci astept un Maine, cand acest Azi va ramane un Ieri indepartat!
• Invat sa traiesc cu regretul ca ma voi scurge, daruindu-ti tot ce-am mai bun in mine…
• Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa…
• Nu distrug visele! Injectez speranta!
• M-ai acceptat asa cum sunt…si acum esti o parte din sufletul meu!
• Dragostea este singurul joc care se joaca in 2 si ambii castiga!
• O iubire care esti nevoit sa o pastrezi nu reprezint nimic!
• Gelozia ia nastere odata cu dragostea, dar nu moare odata cu ea…
• Cine iubeste si este iubit…nu va mai fi niciodata acelasi om ca inainte!
• Langa cel mai inalt punct al fericirii, se afla cea mai adanca prapastie a durerii!
• Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea!
• Dragostea este asemenea febrei! Nu le putem stapani pe nici una si nici nu putem limita durata sau intensitatea lor!
• Desi am trecut prin multe suntem impreuna! Pentru ca nu poti sa cazi cand tii pe cineva de mana!
• Dragostea este o intersectie cu sens giratoriu! Te-nvarti in jurul aceleiasi inimi pana ramai fara lacrimi!
• Dragostea este o poveste straveche dar care este intodeauna noua!
• Dragosta este ca vantul…nu se vede dar se simte!
• Iubirea e ca o clepsidra…umple inima si goleste creierul!
• Nu sunt singur in ploaie si vant! Am cea mai buna prietena de pe Pamant!
• Gurita mea dulce cum te prinde te seduce!
catalin542000 întreabă: