Nu toate laptop-urile au bluetooth. Asadar, in cazul in care laptopul tau are, iata ce trebuie sa faci:
Dai click pe "start", stanga jos.
Click "all programs"
Click "accessories"
Click "communications"
Click "bluetooth"
Va aparea "bluetooth file transfer wizard"
Click "next" si ai 2 optiuni : "send a file" sau "recive a file"
Si de aici incepe transferul intre laptopul tau si un alt dispozitiv prevazut cu bluetooth.
Eu am bluetooth in comp dar l-am gasit in alta parte si am optiunile de care zici dar daca dau la receive a file imi da dp eroare dccccc?
Activezi bluetooth-ul pe calculator si telefon si realizezi un transfer intre cele 2
@bro-lasa pe scorpio in pace.cum sa-i spui fetei asa ceva? este si ea mica si nestiutoare.
Daca am zis ca nu stiu cu ce se mananca, eu chiar nu stiu, deci astept explicatii mai pe intelesul meu.
Da, bro, am auzit ca e gustos, dar nu stiam cu ce se serveste.nu de alta, dra sa nu-mi cada greu la stomac!
Costa in jur de 30 lei, eu un fel de stick micut pe care il iei impreuna cu un cd.Mai intai se instaleaza acel cd, apoi introduci stick-ul, unde se introduce si USB-ul. Apoi activezi pe tel obtiunea "bluetooth", la fel si din pc si... voila! Poti umbla in tel si face transfer din pc in tel si invers. Diferenta de un cablu USB, este ca un bluetooth se poate folosi la orice marca de tel! Functia fiind aceeasi! Ar trebui sa incerci.
E un sispozitiv usb care se conecteaza la unitatea centrala si permite schimbul de date intre telefon si calculator...
al meu e toshiba ...in cazul meu pot folosi functia,, control la distanta"
de ex cand ma uit la un film i dau toate comenziile din telefon e super fain.
se cananca cu unde radio