anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine imi face un rezumat la serialul turcesc ASI IMPOTRIVA DESTINULUI va rog mult cea mai buna povestire primeste funda..pe care o si promit...va rog mult

3 răspunsuri:
| Nadiakitty a răspuns:

Intra pe acest site si gasesti un rezumat la serialul turcesc "Asi-Impotriva Destinului":http://serialeturcestitv.wordpress.com/asi-impotriva-destinului-2/.

| ste4an a răspuns:

O poveste deopotrivă emoţionantă şi cutremurătoare, în care iubirea napraznică dintre Asi şi Demir trebuie să înfrunte obstacole contruite de generaţii întregi … de la rivalităţi trecute la trădări şi gelozii, de la ambiţii nemăsurate la devotamentul pentru părinţi şi dorinţa oarbă de răzbunare. Iubirea lor este pe măsură trecutului ce-ar trebui să-i despartă.

Ea aparţine unei familii cândva extrem de înstărită, care de mai bine de 300 de ani a trăit din rodul pământului pe care l-a semănat şi cultivat cu sfinţenie. E medicveterinar, iubeşte natura nestăvilită şi pământul pe care tatăl ei calcă. Astăzi moştenirea familiei e în pericol, viitorul nu mai e atât de sigur ca altădată, iar ei sunt nevoiţi să găsească o soluţie pentru a supravieţui cu demnitate.

El e un tânăr om de afaceri, puternic şi orgolios, care-şi iubeşte nespus de mult familia şi-ar face orice s-o ţină unită. În adâncul sufletului său însă, este zdruncinat de povara unei mari dureri de puţini oameni ştiută. Acum se reîntoarce pe meleagurile unde s-a născut dornic de răzbunare.

| natural a răspuns:

Imi pare rau vroiam sa imi ziceti voi nu copy paste de pe net ca asa am gasit si eu. vroiam sa imi zica cineva care la vazut.sorry