| papooshyka a întrebat:

Cine imi spune etapa cu etapa cum sa programez windows 7? funda la cel mai explicit si bine

Răspuns Câştigător
| Alex_2741 a răspuns:

Poi iei CD /DVD cu windows il bagi in PC si dai restart happy apoi apesi de mai multe ori F8 sau F11 F12 thinking depinde de PC. pe urma iti apare o chestie tu dai la cea din mijlochee hee pe urma e simplu daca stii englezahappy ii faci setarile happy este super simplu pe urmahappy. Succes

3 răspunsuri:
| Fantomita a răspuns:

Eu iti zic mai bine nu iti pune Windows 7 eu il am si imi merge greu calculatorul, eu te avertizez doar

| mirceas a răspuns:

La ce fel de programare te gindesti?

| mirceas a răspuns:

Daca este vb de instalare windows atunci pasii de urmat sint mia complicati nu cred ca ai putea afla pas cu pas cum se face asta, desi f greu nu este eu ti-as explica asa, pune cd-dvd-ul cu windows in calc. da restart la calc, apasa tasta del apoi selecteaza din bios -sa booteze de pe cd este undeva penultima optiune de sus, daca ai setat aceasta urmezi pasii instalarii winddows-ului de pe cd-dvd cu precizarea ca inaintea instalarii windows sa transferi tot ce-ti este de folosinta din c in alta parte oriunde.succes!