Te duci la My Profile - Change my skin-> (dreapta sus) butonul " Make a profile skin/ Page background - apesi browse si pui poza preferata. Sa fi atent la indicatiile lor despre marimea pozei, rezolutia etc.
Bafta!
Pe hi5 intri la modificare aspect si sus in dreapta ai creeaza un aspect pentru. profil dai acolo si acolo ai browse dar nu uita sa incarci poza dupa ce ai pus-o(apasa sagetiile albastre)
bye
Deasupra pozei respective pe care o vrei pe fundal se afla diferite optiuni, dintre care tu dai click pe Show Photo Links, apoi dai copy la URL, te intorci pe pagina de profil si dai click la Customize Profil [poate iti apare de prima data Remove Profile si apoi Customize(e a 5-a optiune)]... dupa ce ai dat click dai un Paste unde scrie Background Image URL...si asa iti vei pune o poza cu tine pe fundal!
Daca ai uploadat o poza cu tine, te duci la respectiva poza, si vezi ca scrie Setare ca poza de profil, depinde in ce limba ai tu hi5-ul, daca il ai in engleza dai la Set as Pofile photo. BAFTA!
Dai profilul meu, apoi sub poza mica de la avatar este modificare aspect, pe urma in dreapta sus este creaza un aspect pentru profil dai pur si simplu clic acolo si iti va aparea sa pui un nume neaparat pe urma sa pui o poza dar sa nu fie mai mare de 250 kb dupa ce ai pus poza ii dai la sagetutele albastre sa se incarce, pe urma ai acolo niste setari cum vrei sa-ti fie poza dai salvare pe urma dai aspecte create de mine /(care este tot sus in dreapta) si iti alegi aspectul creat de tine,. succes sper sa-ti iasa
Poi. la "profilul meu"... undeva sub poza ai. Eliminare aspect. clik
poza care vrei sa fie pe profil... pe fundal... trebuie sa o ai postata pe hi5... mergi la poza respectiva si dai clik pe "Afişare linkuri pentru fotografii" copiezi link-ul si mergi pe pagina de proil. si undeva tot asa sub poza ai "Particularizare profil"
si dai paste la "Adresa imaginii de fundal"
ai inteles ceva? daca nu trimite'mi un mesaj cu id tau si te ajut daca vrei
succes!
Dai la ''Despre mine'' apoi undeva mai jos sub profilul meu o sa scrie fotografie si dai acolo dupa aceea chose file cauti poza si apoi dai save si asta este tot...succes!