Eu sunt la level 2, deoarece am inceput sa joc Lady Popular de ieri! De fapt mai am un cont si pe el sunt la level 5! Aaaaa da si SellinnaMartineszpaz nu ai cum sa fi la level 64! Poate invers : 46! TE ROG!
Eu sunt level 8
SellinnaMartinEszpaz nu mai minti...cum draq sa fi level 64 daca nimeni nu are mai mult de level 47...nici macar nu sti sa minti x(
Bună!
Şi eu joc. Dar nu mai pot trece de nivelul 5.Mi se pare aiurea că nu pot trece.
Tu ce nivel eşti?
Un an nou fericit!
Pa, pa!
Aici: http://www.originals.ro/adidasi-haine-accesorii-ads.php?cid=31652 Cele mai tari brand-uri: Nike, Adidas, Puma, Reebok, Ecko Unlimited, Ecko Red, G-Unit, Zoo York, DC Shoes, Adio, Osiris (adidasi, haine, accesorii 100% originale ) si nu numai in cel mai tare magazin online din Romania cu cele mai mici preturi. Livrare in toata Romania! Comanzi acum, maine ai produsele ! Produsele se pot returna fara nici un motiv ! Nu ai cum sa ramai nemultumit !
Eu ma numesc emmy_cool si sunt lvl 10 am mai avut un cont dar a intrat o fata pe el si mi-a schimbat diamantele pe ea o chema ginger fox si era lvl 11! tu?
Eu joc...numele meu de pe lady popular este alinutza_pissy... si sunt la nivelul 13 trec la niv 14 peste 6 zile, uh ce nume ai si la ce niv esti
?
minodora20elena întreabă:
Emma întreabă:
Catalin979 întreabă: