anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine poate sa`mi dea exemple de situatii in care apare lipsa de autoritate?:d

fundalove struck

3 răspunsuri:
| PaulCCraciun a răspuns:

Probabil unul din cele mai intalnite cazuri, atunci cand iti impui punctul de vedere asupra unui copil ( care daca mai e si incapatanat si tu esti mai "moale" nu iese nimic bun laughing ), probabil ca din numele meu ti-ai dat seama ca nu am copii, dar am intalnit foarte multe cazuri si problema nu pare foarte grava, dar se agraveaza pe parcursul anilor.

| gohsty a răspuns:

Nesimtitule mi-ai mancat ciocolata! Baiat rau sa nu indraznesti sa zici ceva mi-ai halit ciocolata! Nu te misca ca te bat.Merg la magazin sa cumpar ciocolata! Ciocolata meaaaaacrying(rolling on the floor) alt exemplu : la o inchisoare: Ai dreptul la un avocat. Biciuieste-l soldat da in ellaughing bate-l bate-l asa dai mancare de caine nu de om, nenorocitul.(Prizonierul nu are autoritatehappy Apoi un medicament in vena: Veno, rapanooon da-te la o parte ca trebuie sa-mi fac treaba! acum unele serioase: O femeie in 5000 de barbati care nu ii asculta parerea
Un prizonier in inchisoare, un copil si mama lui, un soldat si un colonel...de obicei lipsa de autoritate e atunci cand exista ceva mai inalt ca grad(mama) si ceva inferior gradului, in cazul nostru parental (copilul) copilul e inferior mamei deci nu are autoritatehappybig grin
fundddddda?

| gohsty a răspuns (pentru gohsty):

Ce s-a intamplat?laughing

Întrebări similare