anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine se ocupă cu vopsirea trecerilor de pietoni în București?

12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pe străzile mai mari primăria generală, pe alea mai mic primăria de sector... Cred

| dullcat a răspuns:

Probabil Administraţia Domeniului Public a fiecarui sector. De ce? Doresti sa faci o plangere? Iti pot recomanda cateva grupuri/pagini de cetateni implicati de pe Facebook, care impartasesc astfel de materiale/informatii pentru a trimite primariilor notificari bine scrise, astfel incat sa si primeasca un raspuns.

| anonim_4396 explică (pentru dullcat):

Da vreau să fac o plângere.

| dullcat a răspuns (pentru anonim_4396):

Buna.Scuze ca revin atat de tarziu cu rapsunsul. Uite aici o pagina foarte buna cu modele pentru tot felul de sesizari.

https://growupromania.ro/o-sesizare-se-face-mai-usor-decat-crezi/

Eu ii urmaresc pe cei de la Grow Up Romania si pe Facebook, imi place enorm ce fac acesti oameni.Sunt o comunitate de parinti care incearca sa transforme Bucurestiul, sa fie un pic mai bine pentru copiii lor si toti cetatenii.

Mulțumesc frumos.

| dullcat a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu placere! Sper sa iti fie de folos, nu cred ca ai o cerere fix pentru problema trecerilor de pietoni, din cate am vazut.Dar ai modele care pot fi adaptate usor, si sunt inclusiv contactele primariilor din fiecare sector, undeva in josul paginii.

În regulă.

| gabicoo a răspuns:

Mucushor!

| ReddY25 a răspuns:

Angajatii

| UserRo10 a răspuns:

Violeta iar ne arata ca e pro**ta si semnalizeaza.
In functie de strada vina se imparte intre administratia generala a capitalei sau primaria de sector.
Violeta crede ca orice firma cu cod caen corespunzator poate vopsii asa de nebuna. Nu stie ce sunt alea licitatii

| blackann a răspuns (pentru UserRo10):

Normal ca ri a dat ernonat si nefolositor. Pariez ca te a si blocat dupa. rolling on the floor