| Ianaaable a întrebat:

Cine stie alte siteuri de comandat skate shoes in afara de kickback, u-man si baseshop? Preferabil cu transportul gratuithappy

Răspuns Câştigător
| Gexu a răspuns:

Scrii pe google america skate si primul link e.transportul este 11 lei prin posta iar curier rapid 35 lei eu mi-am cumparatwinking id lor este america.skatewinking

16 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Pe www.okazii.ro s-ar putea să mai găseşti. Dar te înţelegi cu vânzătorul la preţ şi transport.

| Pufiskate a răspuns:

Hi! Sunt noua aici, dar iti raspund oricum. Eu am gasit acum un site www.skateshoes.ro si mi-am comandat de pe el. Am primit foarte repede comanda si sunt incantata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

All I know.dropin.ro, boardersshop.ro, enshop.ro big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.frogs.ro/ Transportul este gratuit daca cumperi de 300 lei. Daca nu, prin curier este 17 lei, iar prin posta nu stiu, ca nu mi-am luat asa. :) Probabil ca e mai ieftin, dar ajung mai tarziu. Mie mi-au ajuns a 2-a zi. Sunt foarte draguti! :)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.frogs.ro/ Transportul este gratuit daca cumperi de 300 lei. Daca nu, prin curier este 17 lei, iar prin posta nu stiu, ca nu mi-am luat asa. :) Probabil ca e mai ieftin, dar ajung mai tarziu. Mie mi-au ajuns a 2-a zi. Sunt foarte draguti! :)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta pe ocazi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

America skate e super!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cubeshop.ro

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt si www.rulez.ro sau www.frogs.ro daca vrei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E super simplu...
www.u-man.ro

| grimcris a răspuns:

Uite aici o lista cu toate site-urile de skate din Romania http://www.floreacristian.ro/skate-shops-romania

| atomic a răspuns:

O lista cu cele mai populare skate shopuri romanesti: http://sk8ing.ro/skate-shops/

| run333 a răspuns:

Tuatara.ro...cred...