| George130 a întrebat:

Cine stie cum pot aduce mai multi useri pe acest forum, sau o metoda mai buna de publicitate.
Astept un raspuns.

5 răspunsuri:
| emy a răspuns:

Pai poti sa-ti faci un cont gratuit pe facebook si sa postezi orice intrebare de aici acolo.Vezi ca aici, sub orice intrebare, scrie cu albastru "like", alaturi "f" intr-un patrat albastru iar alaturi "be the first of your friends to like this". Dai clic unde scrie "like" si, astfel, postezi intrebarea pe facebook. Daca nu reusesti sa-ti faci cont pe facebook, da-mi un mesaj privat si de ajut cu placere.Bine? Mult succes iti doresc! A...si te felicit pentru ceea ce vrei sa faci. E o chestie foarte buna.Prin asta ii faci pe cat mai multi oameni sa-si doreasca sa-i ajute pe altii care au o nevoie.Astfel,nu mai fi chiar atata indiferenta. Cel putin, asa sper eu. E un lucru extraordinar.Bravo!

| George130 explică:

Adresa: http://colta-zone.forumz.ro/Home-h9.htm sunt in cautare de moderatori cine vrea

| George130 explică:

Am cont pe facebook voi face acest lucru multumesc pentru raspuns.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu inca dar gandeste-te ce vrei sa-ti faci
ca nu poti pune pe altul in locul tau

| JulianD a răspuns:

Iti spun si tie despre Neworld.ro pentru publiciatate online doar pentru Romania. Eu pe ei ii folosesc pentru cateva site-uri si merge super bine si e ieftin. Poti incepe cu 10$... si in functie de buget poti creste cat doresti tu.