| vanceaoana a întrebat:

Cine stie cum pot sa fac niste pampoane pentru majorete?

Răspuns Câştigător
| deea_1397 a răspuns:

Ei bine, colegele mele au luat niste hartie creponata de toate culorile au taiat la egal fasiile si la sfarsit au pus un scoctch transparet si totusi a iesit super!big grin

14 răspunsuri:
| Coriii a răspuns:

Tai o buvata de material... in mai multe bucati...
o prinzi la un capat si gt [au iesit pampoanele]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt de acord cu deea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cos de gunoi poti sa faci, si eu am facut si mi-a iesit super... dar trebuie mai multe culori de cosuri de gunoi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai poti sa tai bucati de pungi sau hartie creponata si le legi la capat cu ceva(scotch).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Taie fasii din pungi si la capat leagale cu scoci mie mi-au iesit super

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am avut un meci de fotbal intre clasa mea si clasa prietenei mele si mi-au trebuit pampoane. Mi-am cumparat niste panglici de la florarie - cu care se legau florile. Le-am luat, le-am taiat si le-am lipit cu scotch transparent. Au iesit super!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai taie hartie creponata de toate culorile si leaga fasiile la un capat si asa au iesit pampoanele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, fii atenta! Ia un tub de ata din aia cu care se leaga florile si de aici este simplu! Intoare un scaun cu spatar si apoi roteste ata pe spatarul scaunului! Dupa ce ai facut tot, ia o foarfeca si taie partea laterala a atei, apoi trebuie sa indoi mijlocul si il lipesti tu cu scotch.
Asa ai realizat un pampon!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiu ca trebuie sa pui pungi de gunoi colorarte si le legi la capat aata stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iei niste fasii de hartie si le legi la capat cu banda de izolat sau scotch si apoi pui un bat sau un inel mare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta pe net

| Andreeaeu44 a răspuns:

Buna. Pai` pentru inceput trebuie sa ai foarfeca si hartie creponata. De preferinta sa fie o culoare asemanatoare cu costumatia. Iei hartia creponata o tai in suvite si le tai la ce marime vrei tu. Dupa aceea, le legi la un capat cu scotch si uite asa a iesit pampoanele. Sper ca ti-am fost de ajutor pup si bafta :*

| JustMe_4614 a răspuns:

Salut! Eu chiar sunt o majoreta si pampoanele adevarate se fac asa:
1.iti trebuie fasi egale da rafie colorata
2.intorci un scaun
3. fasiile de rafie le indoi in doua si le pui pe un picior al scaunului
4. le legi asa indoite cu o sfoara
5. infasori fasiile legate cu sfoara su scoci

| Scripcaru_Valeria_1996 a răspuns:

Se fac din sacose iti trebuie 1004 sacose te costa 83 lei si ti le faci