Creditele le poti cumpara. Dar sunt promo credits pe care le poti castiga daca ai grija de petul tau, daca iti verifici mailu, daca trimiti invitatii la cei din lista ta si ei se si inregistreaza...
Daca vorbesti iti niste credite in functie de corectitudinea scrisului. eu ma joc pe imvu de un an si imi place foarte mult.megi si la chat now.acolo cand intri pprima data iti da 1000 de credite daca executi miscarile cae ti-le arata.mai poti face bani si cu animalul tau dr e cam greu deoarecgive me a treat si iti va lua itein jur de 10-18 credite i functie de cum este animalul atunci cand este trist apasa pe give me a trat si iti va lua 30 de creditepentru a -l hrani
Eu stiu asa:intra aici http://www.yopmail.com/en/ iti creezi un mail rapid,te duci pe imvu la earn free credits si dai la refer friend...pui mailul creat de tine la yopmail si trmiti o invitatie... unde ti-ai creat mailul vezi ca scrie check imbox si acolo va aparea invitatia ta, dai pe yes o data si iesi de pe pagina cu sign up dupa mai apesi o data si iti faci contul, cauti niste romani pe imvu si spune-le sa intre pe contul creat de tine si sa iti dea chat de 5-6 ori.si asa faci 1500 pe cont! SUCCES:)
denyy5796 întreabă:
Ioanna2012 întreabă:
Urucu_Andrei_1994 întreabă:
Departure întreabă: