Pentru mine prietenia adevarata inseamna si este unul dintre cele mai bune lucruri.
Un prieten adevarat este mai bun decat 1000000 de prieteni falsi...eu inainte avem o multime de prieteni dar numai jumate din ei erau prieteni adevarati iar restul cautau orice sansa sa ma injunghie pe la spate.
Sper ca te-am ajutat!
Prietenia adevarata este un lucru minunat! Prietena adevarata nu te barfeste pe la spate, iti este alaturi la bine si la greu. Dar, unii prieteni pot sa te insele, in cele mai multe cazuri chiar profitand de bunatatea ta. Prietenii adevarati sunt cam greu de gasit, pentru ca toata lumea iti vrea raul. Singura prietena adevarata este MAMA.
Prietenia....este un cuvant greu pentru cei care nu stiu ce inseamna sau cara sunt tradati de prea multe ori de prieteni care sunt alaturi doar o perioada si dupa te da deoparte ca si cand nu am exista...dar pentru asta nu poti suferi o viata intreaga asta este ''Cazi te ridici''
Sa nu zici niciodata ''Best Friends'' cuvantul asta nu exista pentru toate persoanele, doar pentru cele care au prieteni adevarati si prieteni adevarati nu se gasesc pe toate drumurile
Prietenia adevarata e atunci cand ai un prieten/ o prietena cu care te intelegi bine, in care ai incredere 100%. ii poti spune orice, are grija de tine ( adica ii pasa ) nu te lasa sa faci tampenii pe care dupa o sa le regreti. Iti asculta problemele si te ajuta sa le rezolvi, iar cand le ai este langa tine. gen sa zicem ca ai prieten si il iubesti, sunteti de mult timp impreuna, va despartiti etc etc, iar cea mai buna prietena iti e alaturi, incearca sa te incurajeze, sa iti inteleaga problemele, incearca sa te faca sa le uiti, nu iti poarta invidie, SI NU TE INCURAJEAZA SA FACI LUCRURI RELE! Deci cea mai buna prietena ar insemna, un umar pe care sa plangi mereu cand ai nevoie, care iti e alaturi cand esti bine, dar si cand ai pase proaste, de aceea e foarte important in relatia de prietenia adevarata cum spui tu, sa fiti 100% sinceri si corecti unul fata de celalat si sa nu lasati certurile sa va impiedice prietenia. Si de asemenea e important sa nu va barfiti una pe cealalta atunci cand sunteti certate. Deci ai foarte mare grija, ca poate e posibil sa ai incredere in persoana gresita. Unii sunt cu mai multe fete si vor sa para ca iti sunt aproape, deci bafta ! Dai funda?
O prietenie adevărată este fără minciuni. Dacă te-a mințit o dată,mai da-i o șansă,dacă te-a mințit si a doua oară,lasă-l,nu-i mai acorda nici o șansă. Înseamnă că nu știe să-și păstreze o prietenă/prieten.
Exrietena mea m-a mințit o dată,a doua oară,iar acum,am o nouă prietenă, care, m-a mințit o dată.I-am mai dat o șansă, și am observat că și-o păstrează!
Fundă
P.S.:Nu am primit nici o dată fundă, nu te mint!
Dhhyyyy întreabă: