| ~LoOoLa~KyD~ a întrebat:

Cine stie statusuri misto despre prietenie si invidie?

45 răspunsuri:
| JoJo a răspuns:

"Numai dupa invidia altora iti dai seama de adevarata ta valoare." [Tudor Musatescu]

| Dianna_8523 a răspuns:

Friendship is one mind in two bodies big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia toate melodiile lu Gutza si sigur gasesti cevawinking laughing))).

| poechce a răspuns:

Prietenie :
*Prietenia este confortul inexprimabil de a te simţi în siguranţă cu o persoană, fără a trebui să-ţi cântăreşti gândurile, nici să-ţi măsori cuvintele.
*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi iubesc prieteni dar dusmanii mai mult fiindca sunt mai pretioasa in ochii lor din cauza invidiei

| Bacemi a răspuns:

Suferinta nu e cauzata doar de dragoste, ci si de prieteni!
Un prieten este un dar care ti-l acorzi tie!
Singura modalitate de a avea un prieten, este ca tu la randul tau sa fii un prieten!

Invidia este oglinda a ceea ce crezi ca nu poti.
Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare.
Cei care te critica nu vor decat sa te schimbe pentru ca vad in tine ce ei nu vor fi niciodata.

| Ana_6509 a răspuns:

Cei care ma critica si ma invidiaza or doar sa ma schimbe pentru ca vad in mine ceea ce ei ne vor fii niciodata.

Voiam sa stii cat de mult inseamna prietenia ta pentru mine:plangi tu, plang si eu, razi tu, rad si eu.Sari tu de la o fereastra atunci ma uit in jos si... rad din nou.(comictongue)

Imi iubesc prietenii dar dusmanii ii ador pentru ca invidia lor ma face sa fie mereu cu o treapta deasupra lor...

Te crezi in stare sa ma poti judeca? Incearca dar mai intai fa o analiza avand ca subiect de studiu persoana ta!

Asa a fost mereu si nu se va schimba ceva, pentru ca nu au o viata-a lor stau s-o comenteze pe-a mea dar eu ma amuz si nici nu stiti cat ma bucur ca ei sunt soricei in ochii mei de vultur.

| Irina a răspuns:

Ma scuzi dar treaba asta cu "prietenia si invidia" are o nuanta manelista.nu ma indoiesc ca poti gasi alte metode de a impresiona pe cei din jur.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Citatele de prietenie care mi-au plăcut mie foarte mult le găseşti aici: http://kitty-alexandra.blogspot.com/2009/09/citate-despre-prietenie.html

| abel_8457 a răspuns:

Exista o vorba inteleapta. fereste-ma doamne de surori care te invidiaza in tacere. te admira, te imita,, si in tacere te tradeaza si injunghie pe la spate.ca dusmanii ii cunoschappy

| abel_8457 a răspuns:

Intodeauna cel ce invidiaza si este nefericit...se imbata cu apa rece si se crede invidiat...

| abel_8457 a răspuns:

Mi-e mila de cei care invidiaza dar zic ca-s invidiati, care imita fericirea doar sa-si ascunda nefericirea.happy

| abel_8457 a răspuns:

Intodeauna dusmanii se considera vulturi si pe ceilalti soricei, ii urmaresc si zic ca se amuza de ei,, dar asa-i viata nici o iluzie nu dureaza la nesfarsit si cand aripile se vor frange pe pamant vor ajunge si de mila isi vor plange.

| abel_8457 a răspuns:

Despre prietenie:e un mister ce inca nu l-am inteles,, cum e posibil sa fi vandut asa de ieftin''cand numai bine ai facut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi iubesc prietenii dar dusmanii ii ador pentru ca invdia lor ma face sa fiu cu o treapta deasupra lor...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un cerc de prieteni nu se face cu compasulwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In padurea cu alune aveau casa 2 pitici, vine pupaza si spunu... DND ca nu'i aiciwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Invidia si gelozia se cunosc dupa comportament

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietenie:

impreuna trecem peste orice... ca o prietenie trece si prin focwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.statusuri-messenger.ro

| ainaw a răspuns:

Http://www.statusuri.ws ai aici o mulţime de statusuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Barfa e reclama, asa ca barfeste fata si-ncodata, si-ncodata.

| biancaiusty a răspuns:

Prietenul adevarat te indeamna la bine si incearca a fi de aceeasi parere cu tine,,, nu se cheama prieten cel care vrea sa te schimbe pentru ca asa vrea el...ai grija ce prieten iti faci si nu te schimba doar pentru ca vrea el ci pentru vrei tu...cum se spune: cei care ma critica si ma invidiaza vor doar sa ma schimbe pentru ca vad in mine ceea ce ei nu vor fi niciodatawinking kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiu sa spun doar atata: invidioasele is niste zdrente care oricat ar incerca sa fie ca tine nu reusesc sa ajunga la valoarea ta de vedetawinking (by FF)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Invidia e un lucru frumos pentru prieteni care se numesc prieteneioh go on.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da dar totusi esti invidiata mere

| Liduu a răspuns:

Gata...numai am la ce sa ma gandesc... te vreau pe tine. ca sora.fiindca numai uh miai fost alaturi la greu si al bine.numai u miai sters lacrima care curgea!

Si-amintesti cand eram mai mici si ne-am jurat ca impreuna vom avea tot ce-am visat; x

Ce s`ar intampla cu mine Fara suriOara mea?! As face nOptile zile Daca n`ar fi ea. Te adOr [:X ]

Desi am trecut prin multe suntem inca *PRIETENE* pentru ca nu pOti sa cazi cand tii pe cineva de *MANA*! ♥Te iubesc♥!

NiciOdata n-ai uitat sa fi langa mine…Si eu voi fi mereu, la fel, langa tine; x; X

Tu ai fost singura care mereu, mereu m-ai ajutat…; xXM-ai salvat atunci cand am simtit ca lacrimile m-au innecat>; D

Prietenia nu tine de mOda.nu e ceva ce se poarta doar sezOnul acesta.nu se cumpara si nu se vinde.este insa cea mai buna investitie in aceasta viata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta's eu si nai ce'mi facelaughing alta mama nu mai facestraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va luatzi loomea in cap si ati uitat de unde ati plecat ca erati niste cacatzi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Astta caut si eu? nu stiee cineva?sadsad