| Sebimiha a întrebat:

Cineva mi-a trimis niște bani.Nu mi i-a trimis prin mandat mi i-a trimis simplu și nu au ajuns, au cam doua săptămâni de când nu au venit.Vor mai ajunge?

Răspuns Câştigător
| anonimg a răspuns:

Banii nu se trimit niciodata in plic.
Pentru trimiterea de bani se foloseste unul din serviciile urmatoare (sau altele): Western Union, MoneyGram, Smith&Smith, etc.
Intr-adevar se plateste o taxa pentru aceste servicii, dar exista siguranta ca vor ajunge; si vor ajunge in maxim 15 minute, si nu doua saptamani.
Banii nu se pun in plic; nici Posta Romana nu accepta sa livreze bani in plic. Are si ea serviciile de trimitere bani.
Trebuie ca cel ce ti-a trimis banii sa verifice sa vada unde este problema, unde sunt banii. Trebuiesc documente pentru asta; documentele sunt dovezi. Dar daca i-a pus in plic, nu are dovezi.

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca simplu inseamna ca ti i-a pus in plic, fara valoare declarata, poti sa-ti iei adio de la ei. Cineva ăla nu s-a priceput.

| xerxes1 a răspuns:

Exista zeci de metode de a trimite bani.
Cel mai simplu este sa-i trimiti prin e-banking si ajung in cateva ore in cealalta parte a lumii.
Ce inseamna pentru tine simplu?

| Stropdeploaie a răspuns:

Printre un simplu plic? Daca da ....cu siguranță ți a luat vreun poștaș!))))

| Rotazi a răspuns:

Ce inseamna "simplu"?

| Gafiţa_Ioana_1992 a răspuns:

Ar fi trebuit sa ajunga in maxim 3 zile, dar e cam mult totusi verifica, ori daca nu suna si intreba o pe acea persoana daca ti a mai depus.