EU in cazul asta as face pipi pe FB, cine sunt ei sa le dau eu poza si sa-mi dezvalui identitatea in fata lor, fac kaka pe Facebook ma!
Asa ar fi trebuit sa faci si tu, ba le-as da si un email sa ii fac de rahat, nu ca ar interesa pe cineva de acolo.
Cine rahat e Facebook asta de numai pot de griji copiii?
Este posibil ca vreo scarba de utilizator/utilizatoare sa iti faca raport cand iti faci cont si de aceea tot iti cere sa vada daca esti tu.
Gandeste smart cine e Facebook si de ce mi-as face 100 de conturi pe serverul lor?
Peste un timp o sa auzim de alt scandal in care Facebook a "pierdut" datele utilizatorilor.
Eu zic sa ne bagam sa le facem frumos un raport noi acestui Facebook, cine sunt ei sa ceara buletinul? eu chiar am sa dau un email institutiei din Uniune care se ocupa cu protectia datelor persoanelor sa vedem daca este ok ce face Facebook!
Ești stresat! Ia o pauză de FB! Face bine la sănătate!
Acum lăsând gluma deoparte! În momentul în care creezi un cont nou de Facebook ai nevoie de o adresă de e-mail care nu a mai fost folosită pentru alt cont și/sau de un număr de telefon care tot nu a mai fost folosit.
În concluzie:
Fă o adresă de e-mail nouă și creează-ți un cont în baza ei.