| GumitzaXD a întrebat:

CITITI PANA LA FINAL.(cineva mi-a cerut un sfat si nu stiu ce sa ii zic deci uitati, intrebarea ei):
Eu am 2 prietene Alina si Andreea sunt pr. mele cele mai bune ...Pe andreea o cunosk de cand aveam 5 ani Jur si pe alina o cunosk de vreo 3 ani mai putin.de obicei alina si cu andreea de mult timp.nu prea se intelegeau acum.se inteleg f.bine. inainte vara eu cu alina ne certam f. des cu andreea si ramanea mereu singura pentru. eu cu Alina aveam un juramant prostesk si aiurea ca sa nu ne lasam niciodata balta.ca inainte alina era pr. mea cea mai buna...vara andreea se simtea. mai departata de mine si Alina. si acum o luna alina se simtea.departata de mine si andreea. Si iata ca acum e randul meu` dar. tocmai am venit de afara si eram in bloc si le-am spus ca ma simt f. departata de ele.si ca nu stiu ce se intampla. si ne-am certat si eu am hotarat. sa numai stau afara.sa stau in casa singurra.si acum imi vine sa plang. Jur! si nu stiu ce sa fac.
Dau funda!wavesi vot pup.mersi anticipat

8 răspunsuri:
| justme97 a răspuns:

Incearca ca vorbesti cu ele
sa va intelegeti
e greu intre 2 prietene cand se cearta dar acum sunteti 3 si situatia se complica
fiti numai voi3 si vorbiti deschis spuneti tot ce aveti fiecare pe suflet
daca sunteti pr cu adevart va veti impaca
succes:X

| IIIx333III a răspuns:

Eu zic sa te impaci cu ele, daca nu cu ambele, macar cu una dintre ele. Si faza cu iesitul afara... e o pedeapsa muuuuult prea dura. Iesi afara, distreaza-te, pentru ca presupun ca mai ai alte prietene si alti prieteni in afara de Alina si Andreea. Deci... te poti distra si de una singurabig grin---mai socializeaza si cu alti oameni!big grin

| NoCharachter a răspuns:

Deci n-am inteles absolut nimic. Da' nimic, nimic. Care a inteles sa-mi zica si mie ca eu nu pricep dc plangi? straight face

| hope2destiny a răspuns:

Cred ca tu ai pus intrebarea asta [care contine o intrebare a unei prietene, probabil] ca sa intelegi ce a vrut sa zica, nu? straight face

| MikeAlexis a răspuns:

Daca tot stai inchis in casa pune mana pe cartea de gramatica. Si lasa fetele in pace ca vin ele la tine, cum naiba sa plangi ma? esti muiere?

| anadragutza a răspuns:

Eu zic sa va impacati si eu asa faceam afara si am 11 ani si eu sunt certate cu gasca(amici)sau sa va faceti alti prieteni

| BabyDollRalukks a răspuns:

In primul rand, sa stii ca nu prea am inteles mai nimic din ce ai scris, adica ai facut o ciorba de cuvinte.Inainte sa publici intrebarea ar trebui sa citesti bine textul ca sa nu apara greseli(de ex ai pus puncte aiurea si nu am inteles nimic), dar sa lasam morala limbii romane. Din ce am inteles eu, fetele alea se cearta foarte mult intre ele.Banuiesc ca cea care ti'a cerut sfatul isi dorea sa le aiba pe ambele prietene alaturi,fara certuri si alte rani sufletesti,si o inteleg. Si eu candva am fost pusa in aceasta postura,si crede-ma, mi-a fos chiar greu. Stiu ca realitatea este cruda, dar trebuie sa acceptam.Consider ca acea fata ar trebui sa discute serios cu prietenele ei.Sa le spuna din capul locului ca nu doreste certuri, ci doar vrea sa vorbeasca despre prietenia lor, acum in deriva. Acea fata ar trebui sa inteleaga faptul ca nu exista 2 prietene BFF(nu exista nici macar una, dar 2... ) Intre cele doua va fi mereu "ceva" si se vor lupta care sa castige mai multa incredere,mai mult sprijin si mai mult respect. Un lucru este valabil pentru toata lumea: Nu exista BFF! Oricat de mult ai tine la persoana pe care o consideri "sora" sau "frate",trebuie sa accepti realitatea,sa deschizi bine ochii si sa realizezi ca viata nu e roz. Aparentele mereu insealawinking. Dupa mine,trebuie discutat deschis pe aceasta tema,fara glume,fiind stabilite cateva "criterii" de intelegere. Intotdeauna cand apare o problema serioasa sau o schimbare brusca in relatia lor de prietenie, trebuie discutat clar, pentru a ajunge la o concluzie:suntem sau nu mai suntem prietene? Sper ca te'am ajutat. Sa stii ca ce am vorbit este o lectie de viata atat pentru mine cat si pentru voi

| Idu a răspuns:

Eu zic sa te impaci cu cea pe care o cunosti de mai mult timp si care e de mai incredere...sau daca tu crezi ca ambele sunt sau au fost pentru uh prietene adevarathe.zic sa lasi supararile sau certurile la o parte si sa va-npacati. asta as face eu(zis asta din prop[pria experiente). Oricat ai fi de sup pe ele, 4pana la urma tot la ele o sa ai baza////sau fa-ti o prietena noua...alegerea thawinking