Am auzit ca ca sotia lui florin salam a tunso in cap cheala pentru ca s-a culcat cu sotul ei. Cred ca de asta nu mai apare deloc pe la tv.
Am mai auzit ca a murit. Nu cred acest lucru pentru ca ar fi aparut in toate ziarel, si peste tot.
Dulshe...nu e frumos ce ai raspuns tu...sa stii ca nu sunt genul care nu asculta manele...dar...totusi...acum cateva luni, parca. a fost la tv pe toate posturile stirea ca sotia lui florin salam a murit la varsta de 27 de ani... uite:http://www.libertatea.ro/......36395.html
Laura Vass am auzit ca s-a culcat cu Bursuc si sotia lui a tuns-o la 0 si l-a pus sa renunte la orice colaborare cu ea(logic).
N-are legatura Florin Salam cu povestea asta.
@afrodita17 sa stii ca nu am zis asta pentru ca am vrut, am cautat pe net si am gasit asa ceva am vazut si eu ca a murit, si imi pare rau de ea
Uite de asta s-a dus naibii site-ul asta, fata va intrebat de Laura Vass si vad numai comeent-uri gen ''manelele sunt daunatoare'' ( domnisoara secretel - e vorba de gustul fiecaruia, daca nu stiai raspunsul punct si gata ) ''a tuns-o nu stiu cine in cap'' - toti ati devenit ma carcotasi, va uitati la televizor si incercati sa va inspirati si sa fiti si voi amuzanti pe aici!
Laura Vass n-are nicio legatura nici cu Dan Bursuc nici cu Florin Salam. Se iubeste cu Daniel Kinezu fostul violonist de la GPB si poate chiar se casatoresc. Si nu e problema voastra daca a facut sau n-a facut ceva. E viata ei.
Fetito, intai invata sa scrii corect.Prea hartuiesti limba romana, saraca.Cum adica "Cn imi spn sh mie ce so intamplat cu laura vass?"In primul rand "so" se scrie "s-o","sh" e "si", etc.
Nu stiu ce s-a intamplat cu ea, probabil s-a retras. Oricum, se simte faptul ca faceti parte/parintii vostri fac parte din generatia "Stirile de la ora 5":de fiecare data cand cineva intra in umbra pentru o perioada, inseamna ca a murit(Si cand reapare a inviat?)
anonim_4396 întreabă:
stefanst2312 întreabă: