anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Comenzile online ale cartilor de la Jurnalul national pot fi o escocherie?Vi s-a intamplat sa dati banii si sa nu primiti cartea?Vreau sa spun,care este procedura?Banii ii dai la primirea coletului?Nu stiu cum sa fac sa comand,as vrea un raspuns detaliat.Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Adda1999 a răspuns:

Cel mai sigur este sa comandati cartile direct de pe pagina oficiala. După ce aţi selectat produsul dorit pe site, mai trebuie doar să completaţi datele dumneavoastră pe bonul de comandă on-line aferent colecţiei respective. - clientul este contactat telefonic pentru confirmarea datelor de livrare si a disponibilitatii produselor;
- se emite o factura proforma, care se trimite pe adresa de email utilizata la efectuarea comenzii;
- se expediaza coletul in momentul primirii documentului care atesta plata produselor comandate;
Plata in numerar la livrare. Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrarea produselor. Sper ca te-am ajutatwinking

| Gabriel1 a răspuns (pentru Adda1999):

Care este pagina oficiala?

| Adda1999 a răspuns (pentru Gabriel1):

Http://shop.jurnalul.ro/3-carte presupun ca asta

3 răspunsuri:
| raduqu a răspuns:

Eu am comandat o carte de tehnologie si banii i-am dat cand am primit cartea adica eu am comandat prin curier rapid dar la posta cred ca dai banii prin corespondenta la adresa de unde ai cumparat.