Noile porti de acces au cititoare RF, banuiesc ca vor scoate abonamente nominale pe carduri RF (RATB-ul are asa ceva de 10 ani) iar cartelele de hartie vor ramane doar cele de 2 si 10 calatorii + cele cu calatorii multiple pentru grupuri. Am inteles ca deja poti plati calatoria si direct cu cardul bancar (2.50 lei calatoria) daca ai card bancar cu RF (contactless).
Nu este vorba de informatii de presa ci de Ordinul MT nr. 1450/2017, care va intra in vigoare cu 15 octombrie.
Suma de 720 lei pe an, pentru calatorii nelimitate, nu mi se pare chiar asa de mare.
Suma de 720 lei pe an, pentru calatorii nelimitate, nu mi se pare chiar asa de mare.
la mine in Timisoara e 75 de ron per luna /per general, deci nu e deloc scump, voi aveti metrou, banuiesc ca e general pe toate mijloacele de transport in comun
Faci o economie de 120 lei pe un an intreg, e o economie si aia.
Plus nu mai ai grija cumpararii biletelor de metrou.
E rentabil daca il folosesti zilnic. Si comod.
Binteles, nu stiu ce se va intampla daca il pierzi sau se distruge.
Cei care folosesc masina pun benzina cam tot de atat in 2 luni de mers si de zi la serviciu, asa ca nu cred ca e o suma imensa pentru transport pe un an
Noile porti de acces au cititoare RF, banuiesc ca vor scoate abonamente nominale pe carduri RF (RATB-ul are asa ceva de 10 ani) iar cartelele de hartie vor ramane doar cele de 2 si 10 calatorii + cele cu calatorii multiple pentru grupuri. Am inteles ca deja poti plati calatoria si direct cu cardul bancar (2.50 lei calatoria) daca ai card bancar cu RF (contactless).
Cîti dintre noi avem 720 lei (7 milioane 200 lei vechi) sa dam pe abonament de metrou?
Multi, gandeste te cat de burdusite se duc metrourile spre pipera pline de corporatisti. Multi din aia sigur isi permit 720 lei ca sa scape de o grija pe tot anul
Pai sa nu plateasca 720. Sa dea 840 ca oricum merg in aceleasi conditii
Intrebare era despre abonamentul anual nu? Despre asta discutam, nu despre conditiile Metrorex.
Si poate nu ai mers cu alte metrouri prin alte tari sa vezi ce lux e ala din Bucuresti.
Du te in Londra, in Paris sau in NY. Eu am fost. Metrourile sunt jegoase acolo, statiile la fel, aglomeratia incredibila
La urma urmei care e nemultumirea ta? Pari ca te obliga cineva sa iti iei bilet din ala. Cine vrea isi ea, si in final iese pe plus. Cine nu, ramane la cele lunare.
Ca vrem sau nu, metroul e de departe cel mai decent mijloc de transport din Bucuresti in zilele de lucru
Daca implementeaza tehnologia RF se vor putea face si reincarcari online ca la RATB. In plus cardurile nominale se pot anula si reemite in caz de pierdere/furt/deteriorare. Normal ar trebui sa existe tarifare unica RATB/Metrorex, a existat dar s-a renuntat din cauza divergentelor dintre Metrorex si RATB.
Nu e neaparat cel mai decent dar pentru distante mari e de departe cel mai rapid. Si exceptand tronsonul Victoriei-Pipera unde trebuie transportat un nr. imens de oameni intr-un timp destul de scurt restul retelei nu este supraaglomerata.
Si cel RATB se poate recupera daca este nominal.
Eu ti am raspuns fix la intrebarea ta.
Intrebarea ta era fix despre biletul ala anual. Nu vad problema ta.
Scrie alta intrebare despre conditiile mijloacelor de transport si te certi acolo cu cine vrei legat de ce vrei.
Sunt multi idioti pe site.
Tu esti singurul care este suparat ca i se raspunde la intrebari. Ma jur.
XxDaNyxX211 întreabă: