| Elena9328 a întrebat:

Contul de Facebook practic l -am șters. Fiindcă am pus atunci când l am dezactivat că 'Am alt cont.' După un timp am vrut sa revin dar îmi uitasem parola. Și nu mai aveam niciun acces. Așa că am incercat cu introducerea unei poze de buletin s-a.m.d. Dar îmi spune că, contul nu e dezactivat. Ce se întâmpla că nu înțeleg. Am căutat contul cu alt Facebook, dar nu apare nicăieri așa că nu cred că l folosește altcineva. Vreo părere?

4 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Sper că nu ai uitat și parola adresei de email, cu care te logai, nu? Când introduci o parolă greșită, știu că te întreabă "Ai uitat parola?". Zici "da" și soliciți o nouă parolă. Ți se trimite un cod pe adresa de email/telefon, iar pe urmă te poți loga.

| Elena9328 explică (pentru floresdemayo):

Și parola aceea am uitat o. De aceea întreb. Nu mi pasa de cont. Vreau doar sa știu cum ar putea sa mă ajute aia de la Facebook daca le am dat o poza cu buletinul, neștiind nimic.

| floresdemayo a răspuns (pentru Elena9328):

Dacă nu îți pasă de cont, de ce te chinui să-l recuperezi?
Sincer, nu cred că te vor ajuta, fiindcă lor nici atât nu le pasă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Practic nu l-ai sters, l-ai dezactivat. In mod normal cand te reconectezi ti-l reactiveaza. E imposibil sa-l foloseasca altcineva deoarece nici tu nu ti-ai mai stiut parola, dar altcineva. Si oricum nimeni nu-ti stia emailul/telefonul de pe care l-ai facut. In plus, cand e dezactivat nu-l poti gasi.