| bradysandro a întrebat:

Crede-ti cai normal ca un baiat sa iti rada parul de pe picioare?

13 răspunsuri:
| Alexandraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Nu mi se pare prea normal, adica ma rog poate pentru unii este normal, dar parerea mea e ca baietii nu ar trebui sa faca asta.Parerea mea e ca parul de pe picioare ii da mai multa masculinitate baiatului.

| larrii a răspuns:

Da. de ce nu? poate si pe baieti ii incomodeaza parul de pe picioare nu numai pe fetehee hee cunosc multi care se rad pe picioare.

| hax0r a răspuns:

Crede-m. daca e extrem de gay. da ce treaba ai tu cu caii si gramatica?

| Kenny a răspuns:

Seby, iarasi te'ai facut de ras. rolling on the floor) Se pare ca ai luat in serios sfatul Tinei.
Te pupa Kenny, sa ma intri pe mess. :*
rolling on the floor

| Derye a răspuns:

@Hax0r, daca tu consideri ca daca te razi pe picioare esti gay, inseamna ca esti prost. HINT: TOTI fotbalistii se rad pe picioare. straight face Si nu numai, ci si din alte sporturi.

@Seby: daca altul iti rade parul de pe picioare, nu e bine, daca ti'l razi tu e normal.

| cornculapte a răspuns:

Sa mi-l rada mie sau sa si-l rada lui?

| danco a răspuns:

"Crede-ti cai?", "sa iti rada?" Doua dovezi clare de tampenie intr-o singura propozitie.

| MelissaGreenEyes a răspuns:

Nu
o fac doar niste metrosexuali

| gabitza_6878 a răspuns:

"crede-m" ca "nu-i" normal ca un baiat sa iti rada "furya neagra" de pe "pici oare" laughing

| MysteriousVIP a răspuns:

Da ce are. si eu ma fac pe picioare si abdomen. e ceva normal. daca nu-ti place parul, si nute lua dupa toti prosti aia zic asa ca sunt invidiosi laughing

| hax0r a răspuns:

@Derye! du-te joaca-te cu un dildo nu te mai incinge aici degeaba.

| Derye a răspuns:

@Hax0r: tu esti prost informat, baiatule. Nu e nimic gay in a'ti rade parul de pe picioare. Nu luati exemplul Solcanu. Ala e ratat rau. Poti fii gay si sa fii mai masculin decat orice hetero. Si in defnitiv nu e nimic ne-masculin in a'ti rade parul de pe picioare.

| danco a răspuns:

Auzi Derye!, daca tu esti poponaut nu trebuie sa ma bagi pe mine in aceeasi oala cu tine si sa ma votezi cu "stupid". L-am corectat pe analfabet ca nu stie sa scrie, ce ti s-a parut stupid in asta?