Nu mi se pare prea normal, adica ma rog poate pentru unii este normal, dar parerea mea e ca baietii nu ar trebui sa faca asta.Parerea mea e ca parul de pe picioare ii da mai multa masculinitate baiatului.
Da. de ce nu? poate si pe baieti ii incomodeaza parul de pe picioare nu numai pe fete cunosc multi care se rad pe picioare.
Seby, iarasi te'ai facut de ras. ) Se pare ca ai luat in serios sfatul Tinei.
Te pupa Kenny, sa ma intri pe mess. :*
@Hax0r, daca tu consideri ca daca te razi pe picioare esti gay, inseamna ca esti prost. HINT: TOTI fotbalistii se rad pe picioare. Si nu numai, ci si din alte sporturi.
@Seby: daca altul iti rade parul de pe picioare, nu e bine, daca ti'l razi tu e normal.
"Crede-ti cai?", "sa iti rada?" Doua dovezi clare de tampenie intr-o singura propozitie.
"crede-m" ca "nu-i" normal ca un baiat sa iti rada "furya neagra" de pe "pici oare"
Da ce are. si eu ma fac pe picioare si abdomen. e ceva normal. daca nu-ti place parul, si nute lua dupa toti prosti aia zic asa ca sunt invidiosi
@Hax0r: tu esti prost informat, baiatule. Nu e nimic gay in a'ti rade parul de pe picioare. Nu luati exemplul Solcanu. Ala e ratat rau. Poti fii gay si sa fii mai masculin decat orice hetero. Si in defnitiv nu e nimic ne-masculin in a'ti rade parul de pe picioare.
Auzi Derye!, daca tu esti poponaut nu trebuie sa ma bagi pe mine in aceeasi oala cu tine si sa ma votezi cu "stupid". L-am corectat pe analfabet ca nu stie sa scrie, ce ti s-a parut stupid in asta?
anonim_4396 întreabă: