Caută cartea Life 3.0 de Mark Tegmark.
E puțin probabil ca oamenii să lase AI să evolueze împotriva lor.
Daca noi continuam sa facem cercetarii si daca poate o sa-i descoperim e posibil sa ne domine, asta daca ne sunt superiori din punct de vedere al evolutiei.
Inteligenta artificialu cred ca la asta te referi, nu o sa ne,, DOMINE,, pentru ca nu va fi facuta pentru asta
Nu sunt la curent cu ultimele noutati,dar mi se pare normal cand construiesti ceva sa faci in asa fel sa nu iti provoace neplaceri, bineinteles ca, ar putea sa fdaca intentionat si o versiune periculoasa distructiva etc, dar probabil ar fi folosita de armata, oameni rau intentionati, si ar avea si un buton de on/off pentru urgenta
Huawei a lansat un telefon numit Huawei mate 10 si acesta este primul telefon cu inteligenta artificiala, cred ca in generatiile urmatoare o sa faca temele noastre si o sa invete in locul nostru
Yee(Sarbatori Fericite)! Poate se intampla ca in" Avengers: sub insemnul lui Ultron".
Depinde, în China s-a invetat. Profu de fizica ne-a zic ca, în următorii ani (mă refer 10-20 de ani) vor controla roboții serviciul. Adică, mă refer că tu nu trebuie să te duci la serviciu.
anonim_4396 întreabă: