Da noi stapanim timpul, dar nu ne dam seama de acest lucru. Herber Spencer a zis ca "Timpul este ceva pe care omul incearca mereu sa-l omoare, dar care sfarseste prin a-l omora pe om." Asa si noi, stapanim timpul dar nu trebuie sa incercam in a-l stapani, mai mult decat am puteao face.
Pai daca tu crezi ca esti stapanul timpului, ia incearca sa opresti timpul in loc macar o fractiune de secunda. Nu mai zic sa il mai dai si inapoi, sa repari unele greseli nedorite Si atunci mai vorbim...
Păi ţinând cont că timpul nu e liniar şi continuu cum îl percepem, lucru dovedit de Einstein, înseamnă ca el pe noi... nu suntem în stare să-l percep cum e cu adevărat şi tu vorbeşti de control?
Cred că timpul ne stăpâneşte pe noi, niciodată nu avem prea mult timp la dispoziţie. Când facem ceva ce ne place timpul trece mai repede, când facem ce nu ne place timpul trece mai greu. Timpul l-am închins într-un ceas.
Timpul ne stăpânește metaforic vorbind. Dacă l-am fi stăpânit noi ne duceam în viitor ne întorceam în trecut, și nu ar mai fi fost nevoie să se chinuie atâția să construiască mașina timpului.
Hihihi câte aș face eu dacă aș controla timpul.; x
Gresit, nu stapanim deloc timpul! Daca l-am stapani cred ca ar fi un haos deplin, fiecare ar dori sa-l manevreze dupa bunul plac. Numai bine!
Ai timp sa-ti schimbi parerea.Problema timpului este mult mai complexa si trebuie abordata nuantat.
Oamenii stapanesc timpulAsta e cea mai mare fantezie posibila a omenilor pe langa aia cu zburatul. Timpul ne stapaneste. E cel mai bun profesor si maestru al loviturilor de gratie sub centura. El nu face discrimari si pe toti cu fiecare zi ne duce tot mai aproape de moarte.Si cica noi stapanim timpul
Emilian601 întreabă:
catalin542000 întreabă: