Nu fi asa de rau, probail ca omul a incercat sa fie dragut si sa te lase pe tine sa alegi ca doar nu are importanta in ce mana iti face vaccinul. Stii e la fel cu modul de recoltare a sangelui acesta se poate lua din mai multe locuie. Dar daca tu stii ca nu ai vene usor de gasit pentru a nu te chinui trebuie sa spui de unde sa ti-l recolteze.
Pai daniela sunt muscata de o pisiscade mana si prima data mi-a facut 2 vaccinuri unu intr-o mana si unu intr-o mana...si nu mi-a facut cu flexura ca sa imi faca in vena in fine s-o fi simtit prost ca eu m-am pus pe ras
Te-a intrebat ca sa faca un pic de conversatie cu tine si sa-ti mai diminueze stresul /frica.
Nu conteaza in care mana se face, dreapta sau stanga e totuna dpdv medical.
In alta ordine de idei, la cum scrii tu romaneste, in mod evident nu-ti meriti calculatorul de la care postezi.
Legiuitoareo, tot e bine ca in anul care a trecut ai invatat sa nu mai furi non stop, cum aveai obiceiul, ci sa mai dai si link-urile de unde pana atunci copiai tot. Poate anul asta se mai lipeste si un pic de bun simt de tine, cu toate ca asta e mult mai greu!
Asa-s unii oameni, au senzatia ca se pricep la orice, doar pentru ca au ajuns sa stie sa scrie si sa citeasca ( cat de cat, evident, pana pe la piciorul broastei, nu mai mult, pentru ca nu le trebuie!). Tupeul rezolva restul.
Marie308 întreabă: