Astea sunt minciuni OTV-iste preluate de ziare si de alte televiziuni.Nimeni nu poate spune cu exactitate...toti isi dau cu parerea.Trebuie doar sa speram ca nu o sa fie... oricum si daca ar fi ai putea sa-l opresti?
raspuns:Nu!
Noi sa fim sanatosi!
Va fi, cu siguranta!
Zilnic sunt peste 1000 de cutremure in lume, de peste 1 grad pe scala Richter!
Dumnezeu stie, noi oamenii suntem prea mici pentru a spune cu certitudine daca va fi sau nu. Intrebarea ta nu specifica insa unde se refera caci poate in clipa in care scriu asta deja sunt citeva cutremure in alte parti ale globului.
Nu. A mai fost un clarvazator acum vreo3-4 ani care tot asa anunta cutremur devastator pentru Romania, dar s-a linistit repede.Nimeni nu poate sa estimeze cand va fi, daca va fi si ce magnitudine o sa aiba.
Nu putem sti ce va fi peste 1 minut. pe 19 aprilie este pastele ortodox nu cred ca ne poate pedepsi dumnezeu asa mult ca in noaptea de inviere sa ne zguduie. Ala bala incearca sa ii explici bunicii tale ca de cate ori deschide televizoru pe otv isi mai cumpara cate o masina diaconescu
Nu credeti ce zice OTV-ul. cel putin bunica mea e obsedata de OTV.si nu stiu cum sa o fac sa nu se mai uite la ei.deoarece. ei sunt niste minciunosi. cel putin asta e parerea mea in finw..nu cred.[Cu Dumenezeu inainte]
Hancule ce-ai ma? ))))
OTV e o televiziune in care vin toti tampitii.
Aseara aveau scris la banneru ala : Credeti ca va fi cutremur in aceasta seara?
Ca a prezis mosu` ala ca va fi intr-o sambata.
Sambata viitoare o sa fie la fel : Credeti ca va fi cutremur in aceasta seara? si tot asa. p`orma o sa vina altu care o sa zica : " Va fi intr-o duminica " Si iar fac sondaje si voteaza fraierii .si uite asa Diaconescu isi mai cumpara un Rolls si-un elicopter
PS : Cand o fi sa murim, o sa murim cu siguranta, nu trebuie sa imi zica OTV ca va fi cutremur. Prefer sa nu stiu decat sa stau cu gandu` panicat in fiecare noapte
Chiar nu stiu ce sa cred. Dar o problema foarte mare este si faptul ca se spune asa ceva la tv. Sincer, bunicii mei de cand au auzit ca va fi cutremur, aproape ca nu mai dorm noaptea - si sunt batrani si bolnavi -. Cu siguranta sunt si alte persoane in aceeasi situatie. Chiar daca va fi cutremur... oare ce putem face noi? Nimic. Nu ne ramane decat sa ne rugam la Dumnezeu sa ne pazeasca de tot ce este rau. Doar El stie cand va veni ziua in care vom pleca din aceasta lume. Dumnezeu sa ne fie alaturi.
ioana_1102 întreabă:
roby223 întreabă:
Catalin979 întreabă: