Eu nu cred, eu sper ca va fi. Sunt mai multe variante cum ca s-ar termina, dupa mayasi, al 4-lea ciclu. Dar ce mai conteaza cum, daca tot se termina...
Doar Dumnezeu va sti cand se va sfarsi totul. El a creat aceasta lume, el ne-a creat, asa ca doar el stie cand se va si sfarsit.
Oare de ce tocmai oamenii cu 7 clase si care habar nu au sa scrie tot aduc aminte de magariile cu sfarsitul lumii?
Pai atunci, jedi, te intreb si eu pe tine :ce se va intampla in 2010 toamna(probabil vor cadea niste frunze din copaci.), ce se va intampla in 2752 primavara sau ce se va intampla pe 16 octombrie 2009? Hai raspunde, sa te aud ce zici
A mai fost odata in 99-2000 acelasi balamuc.
Superstitii, superstitii, superstitii
Chiar daca va fi, vei trai sa ne spui si noua? a fi sau a nu fi... ce-o vrea Dumnezeu
Nu prea cred asta...cred doar ca in 2012 va fi o mare schimbare... dupa cate ziceau si cei 7 profeti...in sfarsitul lumii nu cred... dar in schimbare cred...sunt semne destul de clare.
Eu am citit de curand o carte cu prezicerile lui nostradamus...omul asta ne-a vazut existand pe pamant pana prin 2500 apoi mutandu-ne in alt sistem solar..prefer sa-l cred pe el
Dc conteaza atat de mult ce se va intampla? oricum nimeni nu ne va raspunde exact.asa ca mai bine traieste clipa
Salut! Oameni buni, spiritual vorbind, stiti care este sfarsitul lumii pe pamant? Sfarsitul bunatatii, sfarsitul iubirii catre toti si toate, sfarsitul apropierii intre oameni, sfarsitul credintei, sfarsitul invataturii,... sfarsitul sperantelor... O zi buna tuturor!
Pentru ca oameni aia cu 7 clase poate is curiosi ce si cum se va intampla in 2012-le ala. sunt intrebari foarte stupide pe site, nu pot spune ca astai chiar o intrebare stupida. sau vreo magariie.
Ba cristi. sti ce? las-o balta. no zis nimeni ca in 27 toamna va fi ceva. pe cand in 2012 sa zis ca va fi ceva. si cu ce te deranjez ca sunt interesat de ce s-ar putea intampla. si oricum sa zicem ca dintr-o simpla coincidentza chiar va fi. probabil ca noi fi avut eu sau cei care or zis, dreptate. desi tot tziai inghite limba si ai regreta pasivitatea ta
Daca va fi precum sfarsitul din 2000... oricum eu stia de un klendar ceva al mayasilor cred, care prevestea asta o schimbare globala nicidecum de anumite manuscrise dar poate gresesc, sunt multe tari cu arme nucleare, poate ala ar fi sfarsitul caci oamenii sunt imprevizibili si agresivi k rasa, oricum d'abia astept filmul 2012 care trebuie s'apara