Eu nu cred, eu sper ca va fi. Sunt mai multe variante cum ca s-ar termina, dupa mayasi, al 4-lea ciclu. Dar ce mai conteaza cum, daca tot se termina...
Inainte cu putin timp am citit biblia si m-am ingrozit. dar acum nu vreau sa fiu negativista dar pana la urma cu toti stim ca sfarsitul lumi va veni ori ce vom vace noi dar nu cred ca e adevarat ...asa se zicea si inintea lui 2000 dar nu s-a intamplat nimic. deci nu vom sti niciodata ce ne ofera viata(cu toate ca noi oamne ne-am inrait asa ca dumnezeu este suparath pe noi)
Oamni buni voi credeti? multi spun "DA" da noi ce credem? credm ca va fi cam toti in 2012 va fi un cutremur (nu ca in film) mai mic
Eu nu cred daca este dovedit de oameni stintifici eu sincer va zic ca or spus ca ne va ingiti o gaura neagra in 2012 acum spun ca se vor inversa poli
Mmmmm Tot ce se poate, oricum o schimbare radicala nu near face face rau, pentru ca am devenit rai egoisti si neam putea numi besti, am pierdut aceea ce ne am numi UMANI. Pling pentru frati si surorile mele, am ramas orbi si avem totii sufletele perdute...si sper ca intr-o ziiiii rasa umana o sa fie din nou umana
Pai eu nu prea cred ca va fi sf lumi da si cred si nu cred deci e intre am vazut in atlas cred doar cred ca sf lumii va fi peste 30 miliona ani cum a zis si ala Dumnezeu a fazut planeta sa aiba copii nu a facut-o sa o distruga dac Dumnezeu va fi bun cu noi si crezand in el ca sa sa eu cred in tot ce e sfant deci dumnezeu nu a creat-o s-o distruga