Eu nu cred, eu sper ca va fi. Sunt mai multe variante cum ca s-ar termina, dupa mayasi, al 4-lea ciclu. Dar ce mai conteaza cum, daca tot se termina...
Mmmmm Tot ce se poate, oricum o schimbare radicala nu near face face rau, pentru ca am devenit rai egoisti si neam putea numi besti, am pierdut aceea ce ne am numi UMANI. Pling pentru frati si surorile mele, am ramas orbi si avem totii sufletele perdute...si sper ca intr-o ziiiii rasa umana o sa fie din nou umana
Pai eu nu prea cred ca va fi sf lumi da si cred si nu cred deci e intre am vazut in atlas cred doar cred ca sf lumii va fi peste 30 miliona ani cum a zis si ala Dumnezeu a fazut planeta sa aiba copii nu a facut-o sa o distruga dac Dumnezeu va fi bun cu noi si crezand in el ca sa sa eu cred in tot ce e sfant deci dumnezeu nu a creat-o s-o distruga
Nu pre cred desi sunt superstitioasa vremea e naspa si innorat si pare ca vine sfarsita lumi dar sper ca nu mai am multe planuri pentru. viata asa ca vom vedea in 2012 da ve veni. ar fi misto ca e ceva supranatural dar si naspa ca murim cu toti. macar stiu ca murim cu toti si nu numai eu. am auzit ca in 2012 va cadeaun meteorit pe pamant si de asta sunt sigur, uitati-va pe situl lui NASA si veti vedea oricum sper ca va fi bine
Bai fratilor asta cu sfarsitul lumi e cam neclar. uni zic intr-un fel alti intr-un fel e totul o nebunie dar eu cred ca 50%da se va sfarsi sau totul o va lua de la inceput iar 50%sunt contra pentru ca nu se stie pana la fata locului. oricum ceva se va petrece odata si odata.