Eu nu cred, eu sper ca va fi. Sunt mai multe variante cum ca s-ar termina, dupa mayasi, al 4-lea ciclu. Dar ce mai conteaza cum, daca tot se termina...
Nu pre cred desi sunt superstitioasa vremea e naspa si innorat si pare ca vine sfarsita lumi dar sper ca nu mai am multe planuri pentru. viata asa ca vom vedea in 2012 da ve veni. ar fi misto ca e ceva supranatural dar si naspa ca murim cu toti. macar stiu ca murim cu toti si nu numai eu. am auzit ca in 2012 va cadeaun meteorit pe pamant si de asta sunt sigur, uitati-va pe situl lui NASA si veti vedea oricum sper ca va fi bine
Bai fratilor asta cu sfarsitul lumi e cam neclar. uni zic intr-un fel alti intr-un fel e totul o nebunie dar eu cred ca 50%da se va sfarsi sau totul o va lua de la inceput iar 50%sunt contra pentru ca nu se stie pana la fata locului. oricum ceva se va petrece odata si odata.
Despre sfarsitu lumi. ce crezi? sa ascultam paprerea comunitati
intra si tu :!: :!:
putine posturi si topicuri. dar foarte interesante
http://ourworld.99k.org/viewforum.php?f=14 - < End of the world Topic
Eu cred ca va veni sfarsitul lumii. In legatura cu un cutreur, acela va fi sigur. Nici nu vreau sa ma gandesc ca va veni sfarsitul lumii si ca toti vom fi inghititi de o uriasa gaura neagra.Nu imi vine a crede ca mai ave de trait doar doi ani.Noi pamintenii trebuie sa fim otiisti si sa nu ne ai gandim la ziua ortii noastre
Nu pentru ca toata chestia asta e o porcarie ca sa sperie lume nu credeti oameni buni nu credeti!