Eu nu cred, eu sper ca va fi. Sunt mai multe variante cum ca s-ar termina, dupa mayasi, al 4-lea ciclu. Dar ce mai conteaza cum, daca tot se termina...
În anul 1999-2000 eram mic, dar parcă știu că a fost o cometa care a trecut pe langa Terra nu mai rețin aveam vreo 12 ani și nu mai fiți asa incapatanati sfarsitul poate să fie si mâine credeți că Guvernul sau NASA ca spune la TV chestile astea cand ei spun să nu va panicaţi atunci trebuie sa fugisi chiar daca va fi ceva avem capacitatea de a pleca in spaţiu mai bine zis pe orbita Terrei dar nu eu sau voi, numai cei care au bani in buzunar sau oamenii destepti
Bai.Este 1010.inainte pe vremurile mamei se zice ca vine sfarsitul in 2009.Porcarii.Are dreptate radu, superstitii, superstitii, superstitii! Dumnezeu stie si noi nu trebuie sa ne bagam. O fata a zis ca gine ne vom duce in cer si ca vom lupta porcariiDeci, nu mai bateti campii degeaba nu e treaba noastra oameni buni Dpmnul ne vrea binele, binele!
Stii ceva Jedi, Nu mai crede prostiile alea.mai exista o chiestia cu aliniare planetelor si cu schimbarea ADN-ului oamenilor insa aceasta aliniere are loc de 2 ori pe an deci cu ce va fi mai presus in 2012, schimbari vor fii pana in 2012 si acum sunt schimbari...deci in 2012 o sa vedem cu s-a schimbat lumea in ultimi anii insa nu va muri nimeni, e ceva pentru a speria lumea sa nu mai faca nimic si dupa 2012 totul sa importeze, deci aiureala, citeste biblia sa te convingi ca sfarsitul lumii nu va veni in 2012
Oameni buni, 2012 va fi un an in ca ori si care an care lati trait sau mai rau sau mai bine depinde de noroc fiecaruia si destin dar daca stai sa asculti toate prostiile altora care se dau ditamai savanti asta ar insemna sa te omori singur, si in anul 2000 au zis ca vine sf lumi si na mai venit asa ca lasati prostiile si vedetiva de treaba voastra si de viata voastra doar cica Dumnezeu poate aduce sf lumii bine daca o fi si el acum adica daca exsista nu? dar noi suntem nascuti ca frica Lui asa ca trebuie sa credemori km eu nu cred in anul 2012 ca va fi sf lumi, asa ca va pup si sa ne traim viata asa cum neo facem si km ne este destinat. pup
Da jedi poate ai dreptate nu te contrazic. numa Dumnzeu stie cand va veni sf lumi. tr sa ne rugam Domnului ca sa fim prregatiti pentru orice clipa a morti. eu zic ca mult nu o sa mai fie pana la sfa lumi ca suntem niste rautaciosi si pacatosi. si mult nu ne mai suporta Dumnezeu ...Domnul sa fie cu noi... amin
NU! SFARSITUL PAMANTULUI NU VA FI IN 2012. nimeni nu stie cand va fi sfarsitul pamantului. numai dumnezeu cand va veni sfarsitul pamantului vor vi smnele acestea din biblie:cutremur iubire de bani mitirea aproapelui tunami grindina uriasa si mai multe puteti afla in biblie. adelina
Numa Dumnezeu stie cand va fi sfarsitul lumi ca daca va cadea un **** din avion sa nu zici ca i meteorit si ca i sfarsitul lumi.si nu cred in asa ceva. foarte tare comm-ul in fine ...nu stiu ce sa zic am citit si eu cateva articole privind sfarsitul lumii dar nu stiu unele articole chiar te sperie si te pun pe ganduri dar acum fie ce o fi...cum vrea D-zeu
Nu cred totul e o minciuna ca sa va educa in eroare citind blibia va v-ati da seama ca
dumnezeu ii va distruge decat pe cei rai necredinciosi care nu asculta de dumnezeu iar dupa acest sfarsit universul va renaste va fi tot acesta din zilele noastre dar dumnezeu ii va creea iarasi pe adam si eva dar ei nu o sa mai faca acel pacat si raul nu vamai exista iar noi vom trai vesnic in pace si intelepciune.