| jedi a întrebat:

Credeti ca va fi sfarsitul lumi in 2012? se spune ca au descifrat astia niste manoscrise Egiptene in care scrie ca in 2012 va fi sfarsitul lumi cauzat de niste savantzi. amu in 2008 sa facut experimentul acela care zice ca daca esueaza in timp de 4 ani se formeaza o gaura neagra. asta fiind tot in 2012. mai se zice ca tot in 2012 va fi si un cutremur seismic. si mai erau cateva coincidentze in legatura cu 2012 dar nu mi le reamintesc. oricum cica criza financiara va tine pana in 2011 pe plan global. cu un an mai repede de "sfarsitul lumi". ce credeti? va fi sau nu?

Răspuns Câştigător
| Wtf9000 a răspuns:

Eu nu cred, eu sper ca va fi. Sunt mai multe variante cum ca s-ar termina, dupa mayasi, al 4-lea ciclu. Dar ce mai conteaza cum, daca tot se termina...

205 răspunsuri:
| adi16 a răspuns:

Fratilor ce va tot speriati ganditiva cu cat timp in urma sa proiectat acel film 2012 si de cand circula zvonu ca va veni sfarsitu lumi in 2012. va spun eu zvonu circula de 1 an si filmul a fost scris in 2006

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oameni buni, 2012 va fi un an in ca ori si care an care lati trait sau mai rau sau mai bine depinde de noroc fiecaruia si destin dar daca stai sa asculti toate prostiile altora care se dau ditamai savanti asta ar insemna sa te omori singur, si in anul 2000 au zis ca vine sf lumi si na mai venit asa ca lasati prostiile si vedetiva de treaba voastra si de viata voastra doar cica Dumnezeu poate aduce sf lumii bine daca o fi si el acum adica daca exsista nu? dar noi suntem nascuti ca frica Lui asa ca trebuie sa credemori km eu nu cred in anul 2012 ca va fi sf lumi, asa ca va pup si sa ne traim viata asa cum neo facem si km ne este destinat. pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu una nu cred in prostii de cenu asta...de unde naiba stiu ei hm? is doar vrajesli! doar D-zeu stie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da jedi poate ai dreptate nu te contrazic. numa Dumnzeu stie cand va veni sf lumi. tr sa ne rugam Domnului ca sa fim prregatiti pentru orice clipa a morti. eu zic ca mult nu o sa mai fie pana la sfa lumi ca suntem niste rautaciosi si pacatosi. si mult nu ne mai suporta Dumnezeu ...Domnul sa fie cu noi... amin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU! SFARSITUL PAMANTULUI NU VA FI IN 2012. nimeni nu stie cand va fi sfarsitul pamantului. numai dumnezeu cand va veni sfarsitul pamantului vor vi smnele acestea din biblie:cutremur iubire de bani mitirea aproapelui tunami grindina uriasa si mai multe puteti afla in biblie. adelina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca aia sunt cam prosti si tu esti daca o sa crezi...toata lumea stie ca sfrarsitul lui este cam peste 5 miliarde de ani cand va fi inghitit de soare asa ca nu et peria si nu mai fabula

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mah numai Dumnezeu va stii cand este sfarsitul lumi asa scrie in

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numa Dumnezeu stie cand va fi sfarsitul lumi ca daca va cadea un **** din avion sa nu zici ca i meteorit si ca i sfarsitul lumi.si nu cred in asa ceva.laughingrolling on the floorrolling on the floor foarte tare comm-ul in fine ...nu stiu ce sa zic am citit si eu cateva articole privind sfarsitul lumii dar nu stiu unele articole chiar te sperie si te pun pe ganduri dar acum fie ce o fi...cum vrea D-zeuhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La cat s-a schimbat lumea in rau...si la cat de grea e viata...eu cred ca DA, VA FI CEVA IN 2012.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

| Ktacatalin123 a răspuns:

Sfarsitul lumii nu are cum sa-l stie nimeni, decat Dumnezeu! este adevarat in 2012 vor fii niste schimbari dar nu sfarsitul lumii. sfarsitul lumii este cand va fi pe cer Crucea Domnului, atunci inseamna ca va veni sfarsitul cu adevarat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E te da! eu nu cred in prostiile astea. raspunsul meu este "nu"!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred totul e o minciuna ca sa va educa in eroare citind blibia va v-ati da seama ca
dumnezeu ii va distruge decat pe cei rai necredinciosi care nu asculta de dumnezeu iar dupa acest sfarsit universul va renaste va fi tot acesta din zilele noastre dar dumnezeu ii va creea iarasi pe adam si eva dar ei nu o sa mai faca acel pacat si raul nu vamai exista iar noi vom trai vesnic in pace si intelepciune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu
deoarece nimeni nu este Dumnezeu si nimeni nu va sti niciodata cand e " sfarsitul lumii"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred...si presupun ca no sa fie. sa ne rugam la d-zeu.sa fie cu noisa ne ajutesadcrying(crying(

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu nici nu vreau sa vina si astea de pe net is niste mincinosi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu va veni daca suntem pesimisti, dar daca suntem optimisti va veni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu jedi eu nu cred in nimeni eu cred in bunul dumnezeu el ne va arata ce va fi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sper ca nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da cred ca va fi sfarsitul lumi ca in soare a explodat o raza si raza aia facea parte din gaura neagra.si ea atrage pamantul in ea si intr-adevar va fi sfarsitul lumi in 2012.
Imi pare rau sa spun asta, se zice ca de aia au disparut dinozauri din cauza gauri negre

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se va intampla nimic din ce ai zis u

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jedi cum au scris si cei lanti doar Dumnezeul nostru stie daca vine sau nu si nu cred ca va veni ca Dumnezeu nu a creat planeta asta si apoi in 2012 so distruga ati las id meu ca vreau sa vorbesc ceva cu tine te rog ok jedi uite id meu bizar_feelings

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aceasta este o magariie eu nu cred toate aceste aiureli

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred i prostie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numai Dumnezeu stie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce sa spun?
nu stiu daca va fi chiar sf lumii dar oricum nu mergem spre bine oricum numai dDumnezeu stie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi nu stiu ce sa sp mie parca nu imi vine sa cred...[:p]ce draq atata balamuc

| andreiuta_5199 a răspuns:

Ma tu chiar crez ca in 2012 vafi sfarsitul lumii, se mai zicea ca si in 2000 va fi sfarsitul lumii uite ca nu a fos.Acum depinde de Dumnezeu daca vrea da sau nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar de ce se spunea ca si in anul 2000 va fi sfirsitul dar nu a fost?