| jedi a întrebat:

Credeti ca va fi sfarsitul lumi in 2012? se spune ca au descifrat astia niste manoscrise Egiptene in care scrie ca in 2012 va fi sfarsitul lumi cauzat de niste savantzi. amu in 2008 sa facut experimentul acela care zice ca daca esueaza in timp de 4 ani se formeaza o gaura neagra. asta fiind tot in 2012. mai se zice ca tot in 2012 va fi si un cutremur seismic. si mai erau cateva coincidentze in legatura cu 2012 dar nu mi le reamintesc. oricum cica criza financiara va tine pana in 2011 pe plan global. cu un an mai repede de "sfarsitul lumi". ce credeti? va fi sau nu?

Răspuns Câştigător
| Wtf9000 a răspuns:

Eu nu cred, eu sper ca va fi. Sunt mai multe variante cum ca s-ar termina, dupa mayasi, al 4-lea ciclu. Dar ce mai conteaza cum, daca tot se termina...

206 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu
deoarece nimeni nu este Dumnezeu si nimeni nu va sti niciodata cand e " sfarsitul lumii"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred...si presupun ca no sa fie. sa ne rugam la d-zeu.sa fie cu noisa ne ajutesadcrying(crying(

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu nici nu vreau sa vina si astea de pe net is niste mincinosi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu va veni daca suntem pesimisti, dar daca suntem optimisti va veni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu jedi eu nu cred in nimeni eu cred in bunul dumnezeu el ne va arata ce va fi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sper ca nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da cred ca va fi sfarsitul lumi ca in soare a explodat o raza si raza aia facea parte din gaura neagra.si ea atrage pamantul in ea si intr-adevar va fi sfarsitul lumi in 2012.
Imi pare rau sa spun asta, se zice ca de aia au disparut dinozauri din cauza gauri negre

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se va intampla nimic din ce ai zis u

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jedi cum au scris si cei lanti doar Dumnezeul nostru stie daca vine sau nu si nu cred ca va veni ca Dumnezeu nu a creat planeta asta si apoi in 2012 so distruga ati las id meu ca vreau sa vorbesc ceva cu tine te rog ok jedi uite id meu bizar_feelings

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aceasta este o magariie eu nu cred toate aceste aiureli

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred i prostie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numai Dumnezeu stie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce sa spun?
nu stiu daca va fi chiar sf lumii dar oricum nu mergem spre bine oricum numai dDumnezeu stie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi nu stiu ce sa sp mie parca nu imi vine sa cred...[:p]ce draq atata balamuc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar de ce se spunea ca si in anul 2000 va fi sfirsitul dar nu a fost?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca o sa fie pentru ca aproape tot ce este scris in biblie despreapocalipsa s-a cam adeverit si mai este doar o singura sansa sa fie sfarsitul lumii dor un razboi mondial ne maitrebuie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu va fi sfarsitul lumii ca de unde stiu astia ca este? decat dumnezeu stie zic astia asa pentru ca vor sa scoata mai multi bani si sa ne sperie ce prostie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred in asta. asa ca ar trebui sa te indragostesti cat mai mult, ca doar o viata avem si e pacat sa nio irosim pe prostii din astea. eu cred ca toata lumea a luat-o razna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pana la urma toti murim fara s vina sf lumii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer nu cred big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este adevarat oameni, pamantul daca este intr-adevar creeat de Dumnezeu va fi protejat sfarsitul Pamantului nu exista, Maiasi? WTF, diferenta dintr-e maiasi si vrajitoarele din sec 21 care este? nici una oameni? acesti maiasi au fost cu probleme mintale precum baba de la Diaconescu deci seisme au fost sunt si vor fi si vulcane dar nu aberatzii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu daca va fi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sfarsitul lumi va fi peste 1000 de ani nu va fi in 2012 e adevarat planeta se va schimba dar nu se va distruge

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu are cum sa fie...pentru ca mama mea cand era de varsta mea se zicea ca in anul 2000 se va sfarsii... dar uite ca am ajuns in 2011 si nu s. a intamplat nimicwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba jedi cam peste 2 miliarde de ani o sa dispara lumea ca o sa se stinga soarele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E o prostie sfarsitul lumii numai Dumnezeu stie ce se va intampla... sfarsitul lumii va fi numai atunci cand soarele va exploda adica in aproximativ 6 miliarde de ani asa ca nu va mai faceti griji si oricum daca sa zicem prin absurd ca va fi sfarsitul lumii o sa murim toti si dupa aia o sa ne reincarnam in alte fiinte. ORICUM CE CONTEAZA SA NE BUCURAM DE PREZENT SI SA NU NE MAI BAGAM PROSTII IN CAPwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu credem...numai dumnezeu cel sfint stie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai oameni buni nu vine sfarsitu lumii.Numa daca ne trimit astea vreo booomba.Cu Dumnezeu nu poate sa vorbeasca nimeni El hotaraste ce face cu vietile noastre asa ca mai bine ne vedem noi de ale noastre cat traim pe pamant

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Z`vonuriwinking