| jedi a întrebat:

Credeti ca va fi sfarsitul lumi in 2012? se spune ca au descifrat astia niste manoscrise Egiptene in care scrie ca in 2012 va fi sfarsitul lumi cauzat de niste savantzi. amu in 2008 sa facut experimentul acela care zice ca daca esueaza in timp de 4 ani se formeaza o gaura neagra. asta fiind tot in 2012. mai se zice ca tot in 2012 va fi si un cutremur seismic. si mai erau cateva coincidentze in legatura cu 2012 dar nu mi le reamintesc. oricum cica criza financiara va tine pana in 2011 pe plan global. cu un an mai repede de "sfarsitul lumi". ce credeti? va fi sau nu?

Răspuns Câştigător
| Wtf9000 a răspuns:

Eu nu cred, eu sper ca va fi. Sunt mai multe variante cum ca s-ar termina, dupa mayasi, al 4-lea ciclu. Dar ce mai conteaza cum, daca tot se termina...

206 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu prea cred. Sa fim seriosi, in 2000 s-a prezis ca crapa pamantul.Si nu a fost adevarat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa parerea mea nu stie nimenii ce va fi in 2012 numai bunul Dumnezeu stie asa ca nu trebuie sa credem in tote porcariile acestea ca re se spun

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

| HaMaCenTER a răspuns:

Deci cat timp cred in DUMNEZEU nu cred si in sfarsitul lumii

| IuuxxI a răspuns:

Paai. Nu! In 2012 nu va fi sfarsitu` lumii. eu una asa cred. Nu va fi sf lumii pentru ca zice un tampit ca vine planeta nibiru si nu stiu ce. Am auzit pe antena 3. ca va fi in anul 2029 cand un meteorit s'ar apropia de Pamant si ar exista sanse reale sa intre in pamant si noi sa murim. Poate atunci. Dar in 2012 Sigur nu. Euu nu prea cred ce zic astia de la tv.;-j. Oriq. zk numa tampenii! Doar Dumnezeu stie cand va veni. Nu un taran de prin America sau de pe unde dracul o Fi.

| Codrynutza a răspuns:

Nu te speria! sunt superstitii! sfarsitul lumii a fost in fiecare an! nu mai aveau ce sa spuna la stiri! maiasii nu sunt Dumnezeu. doar Dumnezeu va sti cand va fi ziua sfarsitului

| Alexxx_1973 a răspuns:

BAi asta e doar o prostie cineva vrea sa ne sperie, de ce s-a spus ca in 2000 va fi pentru pin a ajunge in 2000 sa traim cu frica asta, sapoi in 2004 tot asa, dar cand merge vorba de 2012 atunci noi asteptam cu totii 2012 ajungem cu mare frica, si pina 21 decemrie off valeu iata vine si sfirsitul.Nu eu nu cred in aceasta eu cred in unul Dumnezeu care a facut pamintul nu de aceea ca sal distruga!

| alynutza_7638 a răspuns:

Eu nu cred... daca veti fi credinceosi, va veti ruga lui dumnezeu, si veti mergeti la biserica sigur nu va fi...asa ca rugativa bunului dumnezeu

| Roberto19991 a răspuns:

Nu cred ca va fi

Civilizaţia Maya a prezis acum 3000 de ani că în anul 2012 se va produce un cataclism la nivel mondial, prin trecerea la o nouă epocă spirituală eu asa cred

Sfarsitul O sa fie peste 1, 4 miliarde de ani de acum ca pamantul se micsoreaza pe zi ce trece asa am Vazut pe Discaveri

Civilizaţia Maya a prezis acum 3000 de ani că în anul 2012 se va produce un cataclism la nivel mondial, prin trecerea la o nouă epocă spirituală. asa am loat de pe net cititio big grin

Oamni buni voi credeti? multi spun "DA" da noi ce credem? credm ca va fi cam toti in 2012 va fi un cutremur (nu ca in film) mai mic

| DJ ALEKZ a răspuns:

Nu e adevarat.asa s-a spus si in 2000

| DJ ALEKZ a răspuns:

Cred eu ca nu! asa s-a spus si in 1999-2000 dar acum ca a iesit si filmu...big grin.numai Dzeu stie big grin big grin big grin. oricum 2012 e film misto happy

| Ktacatalin123 a răspuns:

Sfarsitul lumii nu are cum sa-l stie nimeni, decat Dumnezeu! este adevarat in 2012 vor fii niste schimbari dar nu sfarsitul lumii. sfarsitul lumii este cand va fi pe cer Crucea Domnului, atunci inseamna ca va veni sfarsitul cu adevarat!

| SorinaStar a răspuns:

Nu cred asa ceva. Daca o sa fie murim si gata! Numai DUMNEZEU stie. Ascultati-ma!

| bianca33456 a răspuns:

Nu pentru ca toata chestia asta e o porcarie ca sa sperie lume nu credeti oameni buni nu credeti!

| bianca33456 a răspuns:

Nu cred si gata!

| bianca33456 a răspuns:

Nu va fii!

| andreiuta_5199 a răspuns:

Ma tu chiar crez ca in 2012 vafi sfarsitul lumii, se mai zicea ca si in 2000 va fi sfarsitul lumii uite ca nu a fos.Acum depinde de Dumnezeu daca vrea da sau nu?

| daniro98 a răspuns:

Eu nu cred

| happyshoping a răspuns:

Buna intrebare! chiar daca m-am informat si eu cit de putin despre 21 decembrie 2012 cosider si sunt convinsa, ca sunt doar superstitii! si apoi, faza ca sfirsitul lumii va fi anume in 2012? ma cam pune la dubii! de ce anume in aceasta zi! daca am crede in toate prostiile astea pusse pe net. atunci mai departe de astea nu vom ajunge...hee hee)

| adi16 a răspuns:

Fratilor ce va tot speriati ganditiva cu cat timp in urma sa proiectat acel film 2012 si de cand circula zvonu ca va veni sfarsitu lumi in 2012. va spun eu zvonu circula de 1 an si filmul a fost scris in 2006

| robyt a răspuns:

Nu va fi crede-ma

| alexandra898 a răspuns:

Eu nu cred daca este dovedit de oameni stintifici eu sincer va zic ca or spus ca ne va ingiti o gaura neagra in 2012 acum spun ca se vor inversa poli