Daca te referi la sfarsitul lumii, nu o sa fie. Stii ce scrie in biblie? Ca nici macar Isus nu stie cand va fi sfarsitul lumii, doar Dumnezeu Tatal. Asa ca iti dai seama ca noi nici atat n-avem de unde sa stim.
Nu cred.Probabil ca vor fi niste schimbari(nu se stie de ce natura), dar nu cred ca va fi sfarsitul lumii.Acesta va veni, caci nimic nu tine la nesfarsit, dar cand...numai Dumnezeu stie.
Dar de ce sa mor? O sa am numa` 18 ani atunci.Si sa mor de vreau sa mor fix cand incepe cea mai frumoasa varsta
Nu cred in prezicerile unor indivizi destepti(nu contest asta) dar au incurcat nitel cifrele. Poate ca in loc de 2012 era 3012
Eu sincera sa fiu nu.parca trebuia sa murim si in 2000 si in 2006 ce doamne acum cica nu mai murim in 2012 ci in 40004.sa fim seriosi?
Mz la toti de parera voastra insa eu am decis ca liveincolors sa fie acest castigator de fundita. felicitari!
Nu cred ca vom muri.insa cred si sper ca ceva sa se intample.se spune ca ne va fi revelat adevarul...si ca totul se va schimba.nu stiu cat d adevarat e.deocamdata sunt doar speculatii.nu cred ca cineva stie exact ce se va intampla. dar. vom vedea atunci daca e adevarat sau nu. oricum. daca e sa murim putem muri oricand.in orice moment se poate intampla ceva cu planeta noastra si am putea disparea...cu alte cuvinte, noi mereu suntem expusi pericolului.si nu cred ca ar trebui sa ne temem atat d 2012.in orice caz eu as vrea sa aiba loc o schimbare.nu negativa bineinteles!
Da noi am murit demult pe 6.06.2006.si suntem in gaura neagra din 2009.asa ca stai linistita
Sfarsitul lumii nu va veni asa repede. Stai linistita. Sunt niste porcarii. Cum au mai spus si ceilalti, sfarsitul lumii trebuia sa fie si in 2000, si in 2006. Decisunt numai tampenii. Desigursunt o multime de oameni care spun ca asa au lasat scris Mayasii sau ca vor veni extraterestrii si vor invada Pamantul(cea mai mare tampenie din punctul meu de vedere), altii spun ca se vor schimba polii(Nord si Sud)si astfel vom intra intr-o alta era(Era Spiritualitatii). Aceasta schimbare de poli ne va afecta mai mult din punct de vedere psihic si nu iti face griji nu vom pati nimic grav. Mai a fost o schimbare de poli acum 1000 de ani si nu a patit nimeni nimic.
Deci revenind la subiect(scuze de paranteza) asta e o tampenieNU VOM MURI IN 2012! NO WAY!
Nu.Nu cred in asemenea tampenii
Nu avem de unde sa stim cand vine sfarsitul lumii?
Dai in carti sau ce?
Nu ai cum sa stii cand lumea se va incheia.Asa ca pana atunci stai linistita, Mada`!
Sunt doar minciuni. Nu avem de unde sa stim cand va fi sfarsitul lumii, doar Dumnezeu stie. Nu stim noi ce se va intampla peste cateva zile sau ore, oricand poate sa fie ceva imprevizibil.
Nuuu. lumea nu mai stie ce sa mai nascoceasca.doar D-zeu stie cind va fi.:*
Inovssakura întreabă: