| Pr@jYTuRyC@_DuLkE a întrebat:

Credeti ca vom muri in2012? ziceti-mi parera voastra.

Răspuns Câştigător
| liveincolors a răspuns:

Daca te referi la sfarsitul lumii, nu o sa fie. Stii ce scrie in biblie? Ca nici macar Isus nu stie cand va fi sfarsitul lumii, doar Dumnezeu Tatal. Asa ca iti dai seama ca noi nici atat n-avem de unde sa stim.

18 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Nu vom sti niciodata cand va veni sfarsitul Dar este bine sa nu-l chemam

| emy a răspuns:

Nu cred.Probabil ca vor fi niste schimbari(nu se stie de ce natura), dar nu cred ca va fi sfarsitul lumii.Acesta va veni, caci nimic nu tine la nesfarsit, dar cand...numai Dumnezeu stie.

| Razvan a răspuns:

Dar de ce sa mor? O sa am numa` 18 ani atunci.Si sa mor de vreau sa mor fix cand incepe cea mai frumoasa varstaoh go on
Nu cred in prezicerile unor indivizi destepti(nu contest asta) dar au incurcat nitel cifrele. Poate ca in loc de 2012 era 3012thinking

| Roby67 a răspuns:

Vom muri? Nu toti, dar cativa oameni cu siguranta.

| cockie_green a răspuns:

Eu sincera sa fiu nu.parca trebuia sa murim si in 2000 si in 2006 ce doamne acum cica nu mai murim in 2012 ci in 40004.sa fim seriosi?

| Pr@jYTuRyC@_DuLkE explică:

Mz la toti de parera voastra insa eu am decis ca liveincolors sa fie acest castigator de fundita. felicitari!

| dyna_1486 a răspuns:

Nu cred ca vom muri.insa cred si sper ca ceva sa se intample.se spune ca ne va fi revelat adevarul...si ca totul se va schimba.nu stiu cat d adevarat e.deocamdata sunt doar speculatii.nu cred ca cineva stie exact ce se va intampla. dar. vom vedea atunci daca e adevarat sau nu. oricum. daca e sa murim putem muri oricand.in orice moment se poate intampla ceva cu planeta noastra si am putea disparea...cu alte cuvinte, noi mereu suntem expusi pericolului.si nu cred ca ar trebui sa ne temem atat d 2012.in orice caz eu as vrea sa aiba loc o schimbare.nu negativa bineintelesstraight face!

| Teddy_6725 a răspuns:

Nu...nu stie lumea ce sa mai inventeze stai linistita

| und3c3ive a răspuns:

Murim cand o vrea Dumnezeu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca sfarsitul lumii va fi in 2012, asa cum se speculeaza(si in 2000 s-a spus la fel si iata-ne teferi si nevatamati). Oricum, data exacta a sfarsitului lumii o stie doar Dumnezeu, iar sansele ca acesta sa fie in 2012 sunt extrem de mici...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai mlinistita! nu va muri nm in 2o12 dup parerea mea! asa au zis ca vine sfarsitul lumii in 2ooo si a venit CINEVA sau CEVA? doar bazaconii! unii oameni si-au loat viata ca sa nu apuce ce?
chiar nu inteleg faza asta ca sfarsitul lumii.stai calma!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu cred ca in 2012 va fi sf lumii asa a spus ca va fi sf lumii si in 200 totul este o prostie sa sperie lumea

| .LoLo. a răspuns:

Da noi am murit demult pe 6.06.2006.si suntem in gaura neagra din 2009.asa ca stai linistita oh go on

| LorReen a răspuns:

Sfarsitul lumii nu va veni asa repede. Stai linistita. Sunt niste porcarii. Cum au mai spus si ceilalti, sfarsitul lumii trebuia sa fie si in 2000, si in 2006. Decioh go onsunt numai tampeniiwinking. Desigurstraight facesunt o multime de oameni care spun ca asa au lasat scris Mayasii sau ca vor veni extraterestrii si vor invada Pamantulchatterbox(cea mai mare tampenie din punctul meu de vederestraight face), altii spun ca se vor schimba polii(Nord si Sud)si astfel vom intra intr-o alta era(Era Spiritualitatii). Aceasta schimbare de poli ne va afecta mai mult din punct de vedere psihic si nu iti face griji nu vom pati nimic grav. Mai a fost o schimbare de poli acum 1000 de ani si nu a patit nimeni nimic.

Deci revenind la subiect(scuze de paranteza) asta e o tampeniestraight faceNU VOM MURI IN 2012!winking NO WAY!

| Ioana_2793 a răspuns:

Nu.Nu cred in asemenea tampeniistraight face
Nu avem de unde sa stim cand vine sfarsitul lumii?laughing
Dai in carti sau ce?laughing
Nu ai cum sa stii cand lumea se va incheia.Asa ca pana atunci stai linistita, Madawinking`!

| ily_5737 a răspuns:

Sunt doar minciuni. Nu avem de unde sa stim cand va fi sfarsitul lumii, doar Dumnezeu stie. Nu stim noi ce se va intampla peste cateva zile sau ore, oricand poate sa fie ceva imprevizibil.

| Mafiotu_9567 a răspuns:

Astea is niste tampenii. Nu crede tot ce auzi...

| aliona_5363 a răspuns:

Nuuu. lumea nu mai stie ce sa mai nascoceasca.doar D-zeu stie cind va fi.:*