Eu cred...adica in ziua de azi orice e posibil... si esefeu mai sti? poate exista si mos craciun vampirii exista dar cu siguranta nu cred ca la noi in romania, probabil in USA si dk as vedea unul cu siguranta m-as speria putin dar m-as linisti dk mar face si pe mine eu una ador vampirii :X:X
Eu nu cred in vampiri. E mai bine asa.Sunt destul de fricoasa ca sa mai cred si in vampiri.
La cat de veche este planeta si la cate miliarde de oameni au fost pe aici, s-o fi nascut vreo unul care suge din cand in cand
Nu cred, sau... poate exista vreo societate ultra secreta a vampirilor, ca tot e la moda credinta in : societati secrete.
Eh nu stiu daca sa cred sau nu si eu am citit toate 4 carti din seria twilight:Xdaca ar exista vampiri ca acolo nu m-ar deranja deloc mai ales asa unii ca cei din familia Cullen:Xiar in varcolaci nu cred deloc si nu-mi plac.
Nu stiu, eu unu nu prea cred in schimb exista Lilieci Vampiri... Daca ar exista pana acum multa lume s-ar plange sunt sigur...
Eu ador vampirii, desi nu stiu daca exista. aprr stau langa cimitir si nu sa sculta nicunu
La fel ca tine, sunt intre si intre...ar fi frum sa existe ca cei din fam Cullen.
Cn stie poate ca exista dar numai se hranesc cu sangele oamenilor!
Daca vad vreunu te anunt[:*]
Nu stiu ce sa zic de vampiri dar varcolaci stiu sigur de-a lungul istoriei s-au inregistrat numeroase atacuri ale unor animale ce par ca niste lupi dar de obicei stau in doua picioare si sunt mult mai mari sa luam de exemplu bestia din gevaudan si sunt multe alte cazuri similare uite aici pentru istoria detaliata a varcolacilor werewolflykan.blogspot.com
Exista oameni care se cred vampiri si se costumeaza si beau sange (nu omoara oameni pentru asta) si nu ies ziua de fapt aceia nu prea ies deloc dar nu au puteri si asa cum se spune in legende. Chiar am vazut niste documentare cu astfel de oameni.
Vampirii si varcolacii pot exista de ce nu? se vorbeau de ceva atacuri in SUA pe langa Yellow Stone. acum sincer mitul despre varcolaci si vampiri vrea sa ne arate partea intunecata a omenirii.