| BUBULINA a întrebat:

Crezi ca este corect principiul de acordare a alocatiilor pentru copii in functie de venitul parintilor lor?

14 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Si acum se aplica acest principiu in sensul ca alocatia unor copii este de 40 lei iar a altora ai caror parinti au venituri mai mici este de 70 lei.

| SweetCandy a răspuns:

Da cei saraci sa aiba mai multbig grin

| Cryssy a răspuns:

Nu stiu. Nu prea sunt informata in domeniul asta. O sa ma informez sa vad despre ce este acest principiu. Dar nu stiu daca ar fi corect sa se faca diferente...

| D33d33wttzzaaaaaaa a răspuns:

Nu

| BuBuLyNa a răspuns:

Nu.De ce asta e discriminare.Toti suntem oameni asa ca nu este corect lu unu sai dai mai putin si lu unu mai mult e discriminare.

| DianaLostInDreams a răspuns:

E discriminare. Cei saraci au aceleasi drepturi ca si restul.

| miauu a răspuns:

Nuh.toti suntem egali
aveam aceleasi drepturi

| miauu a răspuns:

Nu

| Eron a răspuns:

In unele cauzuri este corect. Unii oameni poate au avut noroc in viata si castiga destul de bine si pot sa-si intretita copiii. Dar nu toti au acest noroc, si unii poate nu sunt angajati sau au un salariu foarte mic.Nu ar fi corect ca toti sa primeasca sau sa nu primeasca aceeasi suma de bani.Cum ar fi sa se dea alocatie si pentru cel cu salariu de 30 de milioane si celui de 5 milioane(ma refer la salariul parintilor). Ar fi corect? Nu.Ar fi bine sa se dea un mic ajutor. Dar unii sunt lenesi si acestia chiar nu merita sa traiasca pe alocatiile copiilor. BubuLyna spunea ca e discriminare. Dar nu este deloc. Cei saraci chiar merita un mic ajutor.De multe ori vad copii saraci stand pe langa cei bogati si imi zis mie insumi:lumea nu e corecta. Unii au prea mult si tot ar mai vrea, iar altii au prea putin si multora nici nu le pasa. Dupa cum ti-am spus.Depinde de caz.

| ILikeToKnow a răspuns:

Nu sunt in totalitate de acord pentru ca nu e corect sa se faca diferente intre copii. Dar pe de alta parte, celor saraci le-ar prinde bine mai multi bani, copiii cu parinti bogati nu prea au asa mare nevoie de alocatie deoarece parintii lor le ofera tot ce vor. Dar in final nu e corect sa faci discriminari intre copii oricare ar fi situatia lor materiala

| mikella a răspuns:

Nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU!
Mi se pare o prostie! N-ar fi corectwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, este corect gandit, deoarece unii parinti chiar se chinuie extrem de mult sa-si creasca copii, dar primesc foarte putini bani pentru munca lor. Dar nu sunt de acord 100%deoarece chiar sunt unele persoane care stau, nu fac nimic, nu muncesc si traiesc pe alocatiile copiilor:in cazul asta nu sunt de acord ca acei copii sa primeasca mai mult decat altii cu o situatie materiala mai buna, pentru ca asta chiar e o mare nedreptate, in sensul ca parintii copiilor cu o situatie materiala mai buna muncesc sa-si intretina familia si ceilalti stau cu mainile in san si primesc alocatii mai mari...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Sa se apuce dragii nostri rromi de facut si mai multi copii?