Stiu sentimentul, am incheiat a 6a cu 9, 70, nu stiu ce am avut anul trecut anul asta am incheiat cu 9, 76. Stiu ca e prost, dar imi dau silinta.
Eu am incheiat a 8-a cu 10 curat.
Cum ne vei verifica sa stii ca spunem adevarul?
P.S de fapt am terminat cu 9, 63
Vad ca toti si-au pus si clasa...deci 9,16 in clasa a x[premiul 2]
Se bazeaza pe bunul-simt cam inexistent in ziua de azi. Felicitari pentru medie, la anul cred ca voi fi praf u.u
Eu in a5a am terminat cu 9.71 si mentiunea A PATRAA! ~x( Fiindca am luat media anuala 9.50 la geografie, religie, istorie, sport, romana si biologie. Si acum regret, dar partea buna e ca sunt in crestere cu 8 sutimi!
Eu a 5 a am terminat-o cu 9, 78 (al 3-lea din clasa cu premiu I)
Mersi si sper ca cea mai mica nota a ta de anul viitor va fi 8.
Bafta!
Da?! :o La noi au fost 2 cu premiu 1 (media 10 curat), 3 cu premiu 2 (media 9.98), 1 premiu 3 (9.93), mentiunea 1 (9.92) si tot asa pana la ult mentiune cu 9.50 (mentiunea 17 sau ceva de genu) si 2 copii (8.70 si 8.68) au ramas fara mentiuni, in rest, toata clasa. Si anul asta ABSOLUT TOATA CLASA a luat premii si mentiuni.
De la premierile voastre, mai tineti minte cine a avut media cea mai mica? La mine unul a avut 7.08.
9,97. Da, doar o medie de 9, 5 la franceza. Idee e ca avem profi care ne cunosc parintii si nu isi permit sa ne puna note mici desi uneori meritam. La noi nu s-a terminat cu nici un 10, da cand tatal unei colege e proful tau si cand acea colega are media mai mica, evidend ca si restul trebuie sa aiba note la fel.
sweetale12 întreabă: