| manuela135 a întrebat:

Cu cat platim o femeie care ne gateste? cu 100lei pe luna e de ajuns?

21 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Este foarte putin, stiu din proprie experienta. Am platit 500 lei pe luna pentru gatitul de 15 ori pe luna.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Tu inca n-ai aflat ca sclavia s-a abolit?

| introduaicinumele a răspuns:

Cred ca-ti bati joc de acea femeie... cam 800 de lei pe luna pentru 4 ore de munca pe zi, deci, pentru o mancare pe zi cam 400 ar trebui sa-i dai!

| pwp a răspuns:

Clar nuu...Ar trebui sa primeasca minim 600 lei pe luna!

| WR104 a răspuns:

E ok.

| FemeiaPisică a răspuns:

Depinde de cate ori gateste pe zi. Daca gasesti o femeie care este multumita sa fie platita atat, este bine.

| soul2soull a răspuns:

Tu te-ai putea descurca cu 100 de lei pe luna?

| TheStory a răspuns:

E prea mult 100 lei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu daca tie ti-ar conveni daca ai fi platita cu 100 lei pe luna. Cea mai potrivita suma ar fi cel putin 600 lei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adica 3 lei pe zi. wow.

| Deliiiia a răspuns:

Depinde de cate ori gateste, de complexitatea mancarurilor. Mie una mi se pare putin.

| Resurrection a răspuns:

Ar fi prea putin 100 de lei pe luna eu cred ca ar fi cel mai convebanil macar 5 6.

| TheSmith a răspuns:

Tie ti-ar conveni 100 de lei pe luna? ca sa gatesti? 10 lei este de ajuns!

| para001 a răspuns:

500lei

| MeridaOcean a răspuns:

Pai 100 de lei pe luna e cam putin, saraca femeie poate nu se descurca asa. macar 3 milioane sad, asta depinde si de cate ori gateste pe saptamana sau zi.

| Sk1j4 a răspuns:

Clar nu!

| Aurashyk a răspuns:

Clar ca nu e de ajuns, pai daca tu ai avea o familie pe care trebuie sa o intretii si tu lucrezi la o familie si gatesti ti-ar fi de ajuns ca sa intretii cel putin o persoana? banii acestia nici pentru mancare nu e de ajuns. Poti sa o platesti cu cel putin 250 lei.ms

| manuela135 explică:

Dar nu trebuie sa gateasca in fiecare zi.ca mai stiu si eu sa fac cate ceva de mankre

| crissagb a răspuns:

Depinde ce o pui sa faca.Eu pentru 100 de lei pe luna ti-as pregati doar aperitivele.

| Luminita_Diana_1995 a răspuns:

100 de lei pe luna clar nu e de ajuns. Pretul trebuie negociat si in plus depinde si de cate ori pe zi gateste. Funda? happy

| alebia1 a răspuns:

Pai, depinde..cate mese, cat timp petrece in bucatarie.dar daca iti sta mereu la dispozitie, 100lei/luna este cam putin...sincer

Întrebări similare