Este foarte putin, stiu din proprie experienta. Am platit 500 lei pe luna pentru gatitul de 15 ori pe luna.
Cred ca-ti bati joc de acea femeie... cam 800 de lei pe luna pentru 4 ore de munca pe zi, deci, pentru o mancare pe zi cam 400 ar trebui sa-i dai!
Depinde de cate ori gateste pe zi. Daca gasesti o femeie care este multumita sa fie platita atat, este bine.
Depinde de cate ori gateste, de complexitatea mancarurilor. Mie una mi se pare putin.
Ar fi prea putin 100 de lei pe luna eu cred ca ar fi cel mai convebanil macar 5 6.
Pai 100 de lei pe luna e cam putin, saraca femeie poate nu se descurca asa. macar 3 milioane , asta depinde si de cate ori gateste pe saptamana sau zi.
Clar ca nu e de ajuns, pai daca tu ai avea o familie pe care trebuie sa o intretii si tu lucrezi la o familie si gatesti ti-ar fi de ajuns ca sa intretii cel putin o persoana? banii acestia nici pentru mancare nu e de ajuns. Poti sa o platesti cu cel putin 250 lei.ms
Dar nu trebuie sa gateasca in fiecare zi.ca mai stiu si eu sa fac cate ceva de mankre
Depinde ce o pui sa faca.Eu pentru 100 de lei pe luna ti-as pregati doar aperitivele.
100 de lei pe luna clar nu e de ajuns. Pretul trebuie negociat si in plus depinde si de cate ori pe zi gateste. Funda?
Pai, depinde..cate mese, cat timp petrece in bucatarie.dar daca iti sta mereu la dispozitie, 100lei/luna este cam putin...sincer
manuela135 întreabă:
Ana260124 întreabă: