anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cu ce cureti frigiderul? Pe dinafara si pe dinauntru!

Răspuns Câştigător
cristian
| cristian a răspuns:

Pur si simplu cu apa si sapun de fata.
Atentie la garnituri unele produse de spalare pot sa le afecteze.
Cand pregatesti frigiderul pentru o dezghetare rapida poti folosi un vas cu apa calda.In felul acesta gheata se desprinde mult mai repede si mai usor.

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu il spal cu apa si detergent lichid de vase, il clatesc bine cu o laveta si il sterg cu o carpa uscata si curata.

Bula
| Bula a răspuns:

Afara: cu apa cu detergent / sapun.
Inauntru: cu bicarbonat dizolvat in apa (1 lingura bicarbonat la 1 l apa usor calduta).
Dupa ambele se sterge cu carpa uscata.
In frigider este bine sa pui carbune activ, destinat acestui scop. Elimina mirosurile.

mlm
| mlm a răspuns:

Pe afara il curat cu apa si detergent si pe dinauntru cu apa si otet(otetul ai absoarbe si mirosul neplacut), apoi cu carpa uscata.

| DenissaDeea a răspuns:

Frigiderul se spala cel putin odata la o luna sau la doua luni:Il poti spala cu pur de vase cu miros de lamaie sau o solutie special pentru curatat frigiderul etc.si in interior si pe exterior...eu folosesc pur pentru un miros mai indelungat si placut mirositor... dupa ce ai curatat frigiderul aierisestel 30 de minute cu usa frigiderului deschisa inainte de al pune din nou in priza...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Detergent de vase si apa calduta, pe dinafara nu se folosesc solutii corozive(amoniac, otet)pentru ca ataca smaltul vopselei si cu timpul ruginesc, se foloseste un burete sau o carpa moale fara asperitati.sunt si solutii speciale la magazine.cafeaua macinata sau boabe pusa intr-un recipient in frigider absoarbe mirosurile

| MarcelSpataru a răspuns:

Vezi aici cum să scapi de un miros neplăcut în frigider: în 3 soluții: https://fii-modern.com/cum-sa-scapi-de-miros-neplacut-in-frigider/

O solutie ar fi: ia suc de lămâie (o lingură) și îl diluezi în apă într-un raport de 1: 2;
ștergi interiorul frigiderului cu o soluție;
aștepți să dispară mirosul de lămâie;
conectezi frigiderul.

| faimosul28 a răspuns:

Eu il spal cu otet!